Tenis ne funkcioniše na nivou BiH!

Predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske ogorčen na stanje u ovom sportu na nivou Bosne i Hercegovine.

Tenis 22.03.2016 | 09:40
Tenis ne funkcioniše na nivou BiH!

Draško Milinović predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske ogorčen je stanjem u ovom sportu na nivou Bosne i Hercegovine.

"Postoje problemi sa Teniskim savezom Bosne i Hercegovine. Teniski savez Federacije Bih ne postoji. Iz prostog razloga zašto ne postoji minimum povjerenja između Teniskog saveza Republike Srpske i teniskog saveza Bosne i Hercegovine. Već tri godine predstavnici Upravnog odbora teniskog saveza Republike Srpske pokušavaju doći do nekog zajedničkog dogovora. Nakon tri godine nismo osjetili minimun povjerenja da bi se takmičenja u Bosni i Hercegovini mogla odvijati", rekao je predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske.

" Iz tog razloga smo organizovali takmičenja na nivou Republike Srpske. Ponosni smo na to što imamo , ali ne vidim kako će se kretati saradnja sa teniskim savezom Bosne i Hercegovine iz prostog razloga, jer postavite im pitanje, kako su vodili takmičenje, šta su uradili za razvoj sporta i kako uopšte misle da idemo dalje. Mi ćemo uskoro imati Skupštinu teniskog saveza Republike Srpske gdje ćemo zauzeti određene stavove. Taj nedostatak povjerenja prouzrokovao je da po svemu sudeći nećemo ove godine imati takmičenja na nivou Bosne i Hercegovine kada je riječ o tenisu", rekao je Draško Milinović.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

blbl

22.03.2016 08:48

Naravno da ljudi ne dozvoljavaju paralelne organizacije. Pitaj Dodika zasto je tako i njegov "prenos nadleznosti" :)

ODGOVORITE