Повредио се и Озил, Арсенал без средине!

Знате ли колико је фудбалера Арсенала тренутно повређено? Да ли је то случајност?

Фудбал 22.03.2016 | 08:40
Повредио се и Озил, Арсенал без средине!

Пре утакмице са Евертоном, коју је Арсенал добио прилично лако резултатом 0:2, менаџер Арсен Венгер није могао да рачуна на:

Петера Чеха
Матјуа Фламинија
Џека Вилшера
Сантија Касорлу
Томаша Росицког
Алекса Окслејда-Чемберлена

Током утакмице на "Гудисон парку" на ову листу уписао се и Месут Озил.

Он је због јаког ударца у зглоб, који је добио, замењен и указана му је помоћ, међутим прве процене говоре о томе да нема повреде лигамената.

Добра ствар за Венгера, којем су од бројних везиста у постави здрави само Франсис Кокелан, Мохамед Елнени, Микел Артета, Алекс Ивоби и Серџ Гнарби, је предстојећа пауза за утакмице репрезентација, тако да ће "тобџије" наредни меч одиграти 2. априла. До тада, поред Озила, могао би да се опорави још неки од играча, уколико нико од Арсеналових репрезентативаца не врати повреду у Лондон.

Арсенал је освојио три важна бода у Ливерпулу, али није смањио заостатак за водећим Лестером, који и даље има 11 бодова више, али и утакмицу више.

После елиминације из ФА купа и Лиге шампиона у истој недељи, Венгеров тим очекује још осам мечева до краја сезоне. Од свих тимова који се налазе у врху табеле Премијер лиге, нико нема повољнији распоред од њих: Вотфорд, Вест Хем, Кристал Палас, Вест Бромвич Албион, Сандерленд, Норич, Манчестер сити и Астон Вила, али ако погледамо форму и резултате екипе ове сезоне, питање је постоји ли уопште повољан распоред када је Арсенал у питању.

Коментари / 0

Оставите коментар