Srbija će nastaviti da snažnije raste i napreduje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija, uprkos svim poteškoćama koje nas očekuju, nastaviti da raste i napreduje, brže i snažnije, za dobrobit svih svojih građana.

Srbija 12.02.2023 | 11:58
Srbija će nastaviti da snažnije raste i napreduje

Vučić je u objavi na Instagramu naveo da je proteklu nedelju obeležio katastrofalni zemljotres u Turskoj i Siriji. 

"Srbija je među prvima uputila pomoć, što će i nastaviti da čini prema svojim mogućnostima", istakao je Vučić.

Predsednik je, uz video sa najvažnijim događajima protekle nedelje, napisao da je u razgovoru sa ambasadorima zemalja Kvinte pri OEBS još jednom ukazao na neophodnost ispunavanja do sada preuzetih obaveza. 

"Srbija će, uprkos svim poteškoćama koje nas očekuju, nastaviti da raste i napreduje, brže i snažnije, za dobrobit svih svojih građana, i mladih i starih. Zato sam na skupu povodom obeležavanja 100 godina penzijskog sistema u Srbiji sa našim starijim sugrađanima razgovarao o pogodnostima koje mogu da očekuju u predstojećem periodu. To je naš najmanji znak zahvalnosti za razumevanje, disciplinu i požrtvovanost koju su pokazali tokom teških, ali uspešno sprovedenih reformi.

"Pobediće Srbija!", napisao je predsednik Vučić. 

(Tanjug Foto: Printscreein Instagram/buducnostsrbijeav)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Dragan Md

12.02.2023 11:53

Kada dođe do istinskog pomirenja zemalja ex Juge, tek tada se može očekivati napredak. Sve drugo je već viđeno u proteklom vremenu!

ODGOVORITE
Name

Koroslav

12.02.2023 12:38

Da doći će ,ali kada i u kojoj generaciji !?Za sada je situacija takva tko duže izdrži na ekonomskoj sferi taj će opstati ,a tko ne taj se može pozdraviti sa životom.

Name

Re

12.02.2023 13:22

Eto rudonje da trazi para.

Name

Ekonomska sfera

12.02.2023 15:29

Ti zavisi od resursa. Resursi i samo resursi.... Sve ostalo je pusta laz.... Prevare i spekulacije bez realne vrijednosti vise zaboravite....Druga vremena su...

Name

Ne kaze se to

12.02.2023 15:31

Trazi pare, nego preko lazne vrijednosti ttaze, prisvajaju resurse! Kapiras....?!

Name

BL

12.02.2023 13:09

Da, nepreduje na poljima gdje politika nema toliki uticaj. Tamo gdje politika odlucuje ona stagnira i nazaduje.

ODGOVORITE
Name

VB

12.02.2023 13:25

se izmigoljila znog suvereniteta i da glumi šosrefnike sirom svijeta da mazija sto se maznuti da.... Inace nemaju ni resurse ni snagu a u BDP vise ne ulazi 3000 ruskih milijardi ni u VB. ni u EU..... Srecno sa preskupim rwsursima na slobodno reci vrnom trzistu niko se nikada nije razvio..... Dozovimo se pamecu SVI.

ODGOVORITE
Name

Posrednici

12.02.2023 15:26

Na crnom trzistu. Oni zaista misle da su superiorna rasa nad drugima a da ce drugi zbog udruzene sile koja je izlapela i dalje vodizi iracionalnu politiku po svoju drzavu i drustvo u njoj, neve jer ce izmpntirani padati kao i kula od karata jer im zo mase nece dozvoliti a njima se partnerski odnos nikada nidje 500 vjekova nije isplatio ni su to ikada i imali na umu zbog lazne vrijednosti stanjcanog i nedostatka resursa .... Jednostavno reveno pusto ostrvo ali ima toga jos i ostrva i polupsrtva i pustih lazi o blagostanju istih.... Ko ima resurse i realnu vrijednost taj ce i vladati.... Rusija prva, Kanada druga, Kina treca..... To je realno stanje.....

Name

Ambasador

12.02.2023 15:54

Hajde mali malo zaplaši narod. Dosta je pozitive

ODGOVORITE