Andrea Bočeli priznao da je imao koronu bez simptoma!

Italijanski operski pevač, tekstopisac i producent Andrea Bočeli (61) je za italijanske medije otkrio da je pre dva i po meseca bio zaražen korona virusom, ali da ga je preboleo bez ikakvih simptoma.

Zabava 26.05.2020 | 22:22
Andrea Bočeli priznao da je imao koronu bez simptoma!

Naime, muzičar je otkrio da je bio bolestan 10. marta, ali da nije imao nikakve posebne simptome. Bila mu je samo blago povišena temperatura, pa nije ni znao da se radi o Covidu-19.

- Žena, deca i ja smo preboleli korona virus. Hvatala me groznica, ali u praksi sam imao virus bez simptoma - rekao je muzičar.

Andrea je nedavno bio u bolnici “Cisanello” u Pizi kako bi donirao krvnu plazmu za istraživanje o korona virusu. To mogu donirati samo osobe koje su bile pozitivne na virus i prebolele ga. Zajedno s njim, krvnu plazmu donirala je njegova žena i dvoje dece, kako bi pomogli u pronalasku vakcine protiv Covida-19.

Podsetimo, mesec dana nakon dijagnoze, za Uskrs, Bočeli je pevao u praznoj milanskoj katedrali, slavnom Duomu, bez publike.

U katedrali nije bilo publike zbog mera koje su bile na snazi u jeku borbe protiv pandemije korona virusa. Bočeli je koncert izveo u humanitarne svrhe.

Bočelijev koncert iz prazne katedrale počeo je u 19 časova po srednjoevropskom vremenu i trajao 30 minuta, a prenošen je uživo putem Jutjub kanala slavnog tenora.

Ovaj Vakršnji koncert bio je simbolična poruka ljubavi, nade i podrške za izlečenje obolelih od korona virusa.

Izvor: Telegraf.rs Foto: Printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar