Андреа Бочели признао да је имао корону без симптома!

Италијански оперски певач, текстописац и продуцент Андреа Бочели (61) је за италијанске медије открио да је пре два и по месеца био заражен корона вирусом, али да га је преболео без икаквих симптома.

Забава 26.05.2020 | 22:22
Андреа Бочели признао да је имао корону без симптома!

Наиме, музичар је открио да је био болестан 10. марта, али да није имао никакве посебне симптоме. Била му је само благо повишена температура, па није ни знао да се ради о Цовиду-19.

- Жена, деца и ја смо преболели корона вирус. Хватала ме грозница, али у пракси сам имао вирус без симптома - рекао је музичар.

Андреа је недавно био у болници “Цисанелло” у Пизи како би донирао крвну плазму за истраживање о корона вирусу. То могу донирати само особе које су биле позитивне на вирус и преболеле га. Заједно с њим, крвну плазму донирала је његова жена и двоје деце, како би помогли у проналаску вакцине против Цовида-19.

Подсетимо, месец дана након дијагнозе, за Ускрс, Бочели је певао у празној миланској катедрали, славном Дуому, без публике.

У катедрали није било публике због мера које су биле на снази у јеку борбе против пандемије корона вируса. Бочели је концерт извео у хуманитарне сврхе.

Бочелијев концерт из празне катедрале почео је у 19 часова по средњоевропском времену и трајао 30 минута, а преношен је уживо путем Јутјуб канала славног тенора.

Овај Вакршњи концерт био је симболична порука љубави, наде и подршке за излечење оболелих од корона вируса.

Извор: Телеграф.рс Фото: Принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар