"Prijavila sam se za 100 evra, zato i snimam spot"

Pevačica Katarina Živković (30) se, nakon što se situacija sa epidemijom korona virusa stabilizovala, posvetila poslu koji joj je, kako kaže, tokom pauze nedostajao.

Zabava 26.05.2020 | 17:59
"Prijavila sam se za 100 evra, zato i snimam spot"

Katarina snima spot za novu pesmu, a našalila se da joj je novi projekat odmogućila drzava, od koje je dobila 100 evra.

- Naravno da sam aplicirala za 100 evra, vidite da snimam spot. 100 evra je 100 evra, znači, možda ne bih imala neke detalje, nešto što jako znači. Nisam se ja prijavila, nego moja mama, ali to je isto kao da sam ja - rekla je Kaća za Telegraf.rs.

Tokom boravka u izolaciji pevačica je svakodnevno vežbala i drastično smršala, ali je uprkos tome našla neke zamerke u svom izgledu.

- Uvek nađem sebi zamerke, ali nikada ne govorim to, kad ti ukažeš nekome: "Znaš šta, smeta mi ovo", taj neko obrati pažnju na to i kao: "Tačno je, to i ne valja". Našla sam, ali ću ih zadržati za sebe - zaključila je Živkovićeva.

Kompletan razgovor sa Kaćom pogledajte u videu na početku teksta, a pevačicinu drastičnu promenu u kilaži u galeriji u nastavku.

(Telegraf)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ivan

26.05.2020 18:37

Apsolutno svi trebaju da se prijave, to nisu drzavne pare. To su pare gradjana koji pune budzete iz svojih novcanika prilikom svake kupovine.

ODGOVORITE