"Пријавила сам се за 100 евра, зато и снимам спот"

Певачица Катарина Живковић (30) се, након што се ситуација са епидемијом корона вируса стабилизовала, посветила послу који јој је, како каже, током паузе недостајао.

Забава 26.05.2020 | 17:59
"Пријавила сам се за 100 евра, зато и снимам спот"

Катарина снима спот за нову песму, а нашалила се да јој је нови пројекат одмогућила дрзава, од које је добила 100 евра.

- Наравно да сам аплицирала за 100 евра, видите да снимам спот. 100 евра је 100 евра, значи, можда не бих имала неке детаље, нешто што јако значи. Нисам се ја пријавила, него моја мама, али то је исто као да сам ја - рекла је Каћа за Телеграф.рс.

Током боравка у изолацији певачица је свакодневно вежбала и драстично смршала, али је упркос томе нашла неке замерке у свом изгледу.

- Увек нађем себи замерке, али никада не говорим то, кад ти укажеш некоме: "Знаш шта, смета ми ово", тај неко обрати пажњу на то и као: "Тачно је, то и не ваља". Нашла сам, али ћу их задржати за себе - закључила је Живковићева.

Комплетан разговор са Каћом погледајте у видеу на почетку текста, а певачицину драстичну промену у килажи у галерији у наставку.

(Телеграф)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Иван

26.05.2020 16:37

Апсолутно сви требају да се пријаве, то нису дрзавне паре. То су паре градјана који пуне будзете из својих новцаника приликом сваке куповине.

ОДГОВОРИТЕ