Ivan Milinković prelazi u glumce?!

Pevač Ivan Milinković ovih dana iznenadio je svoje fanove. Naime, posle tri decenije pevačkog staža, ovaj vanserijski vokal imaće i debi na filmskom platnu.

Zabava 26.05.2020 | 18:52
Ivan Milinković prelazi u glumce?!

U novom domaćem ostvarenju  ,,Studenac”, Ivan je zadobio poverenje reditelja i jednu vrlo interesantnu ulogu:

-Radnju filma ne smem da otkrivam. Iskustvo je prijatno i nesvakidašnje za mene, upoznao sam nove ljude, osvestio sebi neke nove životne sfere. Kao što rekoše veliki glumci i reditelji svojevremeno: ,,Nema velikih i malih uloga, već samo dobro ili loše odigranih", dodao je Milinković.

Film ,,Studenac”, reditelja i režisera Borka Brajovića, inspirisan je istinitim događajem. Glumačku ekipu između ostalih čine: Tihomir Stanić, Slaviša Čurović, Đorđe Erčević i mnogi drugi. Film će uskoro imati svoju premijeru, a reditelj o ulozi Ivana Milinkovića kaže:

,,Ivan je izuzetno talentovan za glumu, velika je šteta što se ranije nije oprobao i na filmskom platnu. Siguran sam da bi napravio veliki uspeh. Jedva čekam da čujem reakcije publike za Ivanovu glumu i film koji smo radili”.

Ako ste  pomislili da će Ivan okačiti "mirkofon o klin" ne brinite, muzika će uvek biti njegova  najveća ljubav.

Dok čekamo premijeru filma, Milinković vredno radi u studiju na pesmama za svoj samostalni cd. Kako je otkrio, gostujući u jednoj emisiji, sprema se možda i duetska pesma a sam naslov ,,Na istom jastuku, ti i ja stranci”- obećava! 

(BN)

 

Komentari / 0

Ostavite komentar