Иван Милинковић прелази у глумце?!

Певач Иван Милинковић ових дана изненадио је своје фанове. Наиме, после три деценије певачког стажа, овај вансеријски вокал имаће и деби на филмском платну.

Забава 26.05.2020 | 18:52
Иван Милинковић прелази у глумце?!

У новом домаћем остварењу  ,,Студенац”, Иван је задобио поверење редитеља и једну врло интересантну улогу:

-Радњу филма не смем да откривам. Искуство је пријатно и несвакидашње за мене, упознао сам нове људе, освестио себи неке нове животне сфере. Као што рекоше велики глумци и редитељи својевремено: ,,Нема великих и малих улога, већ само добро или лоше одиграних", додао је Милинковић.

Филм ,,Студенац”, редитеља и режисера Борка Брајовића, инспирисан је истинитим догађајем. Глумачку екипу између осталих чине: Тихомир Станић, Славиша Чуровић, Ђорђе Ерчевић и многи други. Филм ће ускоро имати своју премијеру, а редитељ о улози Ивана Милинковића каже:

,,Иван је изузетно талентован за глуму, велика је штета што се раније није опробао и на филмском платну. Сигуран сам да би направио велики успех. Једва чекам да чујем реакције публике за Иванову глуму и филм који смо радили”.

Ако сте  помислили да ће Иван окачити "миркофон о клин" не брините, музика ће увек бити његова  највећа љубав.

Док чекамо премијеру филма, Милинковић вредно ради у студију на песмама за свој самостални цд. Како је открио, гостујући у једној емисији, спрема се можда и дуетска песма а сам наслов ,,На истом јастуку, ти и ја странци”- обећава! 

(БН)

 

Коментари / 0

Оставите коментар