Marko Bulat o spotu koji je izazvao brojne reakcije!

Pevač Marko Bulat poznat po tome što je ljubitelj naučne fantastike, a posebno filma "Ratovi zvezda", snimio je spot za pesmu "31. vek" , koji je realizovan na snimanju srpske verzije filma "Ratovi zvezda", "Breaking Point - A Star Wars Story", gde je Marko imao ulogu.

Zabava 26.05.2020 | 17:30
Marko Bulat o spotu koji je izazvao brojne reakcije!

Spot započinje ispisom na ćirilici: "Nekada davno u dalekoj galaksiji" i scenom svemirkog broda koji se približava nepoznatoj planeti. Radnja se nastavlja Bulatovim dolaskom u bar, koji produkcijski parira Diznijevom ostvarenju "Ratovi zvezda".

Nakon što je pesma objavljena, na Tviteru gore komentari na račun spota za novu Bulatovu pesmu. Pevač nam je rekao da je zadovoljan spotom i pesmom i da kao umetnik stvara nešto što se sviđa njemu, a ne mora da se svidi drugima.

- Zadovoljan sam, kako ne. S obzirom na to da smo bili pod koronom i da nismo mogli da se bavimo nečim drugim. Nisam bio za to da, dok ljudi umiru, dok se bore za živote pod karantinima, da se nešto peva, da budem aktivan na društvenim mrežama. Nisam bio u tom fazonu, čekao sam da sve to prođe i da to pustim, spot koji će da bude interesantan - počeo je priču Marko za Telegraf.rs.

- Spot je meni lep i znam, za 10, 20, 30 godina kada ga budem gledao, kao ljubitelj "Ratova zvezda", uživati jednostavno u njemu i baš me briga. Radio sam to za sebe, kao što i sve radim sve za sebe, a onda kako se drugima dopadne mogu, ali i ne moraju da gledaju. Ja sam umetnik, umetnik kao i slikar, jer sam završio akademiju, ne slikam za druge, slikam za sebe i kad naslikeš nešto, neko dođe, na primer u galeriji i kupi, a neko ni ne pogleda - objasnio nam je pevač.

- Spot i muzika se vizuelni proizvod, kome se dopadne - super, kome se ne dopada - neka gleda nešto drugo. Moja ideja je bila za ovu pesmu da snimi "Ratovi zvezda" spot, samo što nikada niam imao prilike. Kada je Stevan Filipović mene pozvo na snimanje njegovog fan filma "Breaking Point" koji se snimao u Beogradu, bio sam pozvan da odglumim jednu sporednu ulogu - rekao je Bulat.

Izvor: Telegraf.rs Foto: promo

Komentari / 0

Ostavite komentar