Марко Булат о споту који је изазвао бројне реакције!

Певач Марко Булат познат по томе што је љубитељ научне фантастике, а посебно филма "Ратови звезда", снимио је спот за песму "31. век" , који је реализован на снимању српске верзије филма "Ратови звезда", "Бреакинг Поинт - А Стар Wарс Сторy", где је Марко имао улогу.

Забава 26.05.2020 | 17:30
Марко Булат о споту који је изазвао бројне реакције!

Спот започиње исписом на ћирилици: "Некада давно у далекој галаксији" и сценом свемирког брода који се приближава непознатој планети. Радња се наставља Булатовим доласком у бар, који продукцијски парира Дизнијевом остварењу "Ратови звезда".

Након што је песма објављена, на Твитеру горе коментари на рачун спота за нову Булатову песму. Певач нам је рекао да је задовољан спотом и песмом и да као уметник ствара нешто што се свиђа њему, а не мора да се свиди другима.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-05-26/05262020043240.јпг" алт="" wидтх="830" хеигхт="830" />

- Задовољан сам, како не. С обзиром на то да смо били под короном и да нисмо могли да се бавимо нечим другим. Нисам био за то да, док људи умиру, док се боре за животе под карантинима, да се нешто пева, да будем активан на друштвеним мрежама. Нисам био у том фазону, чекао сам да све то прође и да то пустим, спот који ће да буде интересантан - почео је причу Марко за Телеграф.рс.

- Спот је мени леп и знам, за 10, 20, 30 година када га будем гледао, као љубитељ "Ратова звезда", уживати једноставно у њему и баш ме брига. Радио сам то за себе, као што и све радим све за себе, а онда како се другима допадне могу, али и не морају да гледају. Ја сам уметник, уметник као и сликар, јер сам завршио академију, не сликам за друге, сликам за себе и кад насликеш нешто, неко дође, на пример у галерији и купи, а неко ни не погледа - објаснио нам је певач.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-05-26/05262020043326.јпг" алт="" wидтх="830" хеигхт="623" />

- Спот и музика се визуелни производ, коме се допадне - супер, коме се не допада - нека гледа нешто друго. Моја идеја је била за ову песму да сними "Ратови звезда" спот, само што никада ниам имао прилике. Када је Стеван Филиповић мене позво на снимање његовог фан филма "Бреакинг Поинт" који се снимао у Београду, био сам позван да одглумим једну споредну улогу - рекао је Булат.

Извор: Телеграф.рс Фото: промо

Коментари / 0

Оставите коментар