Stefan Živojinović doneo odluku da se povuče iz estradnog i javnog života!

Iako je na estradnom nebu tek nekoliko godina, Stefan Živojinović odlučio je da potpuno izađe iz muzičkog sveta i posveti se nekim drugim stvarima.

Zabava 25.05.2020 | 18:44
Stefan Živojinović doneo odluku da se povuče iz estradnog i javnog života!

Stefan je prvi sing u karijeri objavio u julu 2017. godine, kada je izašao i spot za pesmu "Druga liga". Od starta je bio uspešan i predviđali su mu sjajnu karijeru.

U svojoj kratkoj muzičkoj karijeri snimio je i pesmu za hit seriju "Ubice mog oca", a u lokalima u kojima je nastupao uvek se tražila karta više. Međutim, iako voli pevanje, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića ipak je odlučio da krene nekim drugim putem koji nema veze sa estradnim životom.

Odlučio sam da se povučem sa estradne scene i iz javnog života. Ne bih zalazio u to šta se izdešavalo u poslednja tri meseca, ali ono što bih voleo da kažem jeste da smatram da je svako od nas mogao da izvuče neku lepu pouku iz svega ovoga. Tako da sam ja doneo odluku i smatram da je prava. Neke druge poslovne ambicije su se pokrenule, nešto što bih voleo da radim, ali otom potom, to ću podeliti u nekom kasnijem periodu - izjavio je Stefan za Blic.

Kako kaže, to znači da više neće pevati.

- Da, tako je. Jednostavno, jako puno stvari se izdešavalo kod nas i to je neka moja odluka. Ja mnogo volim taj posao i smatram da smo veoma lepo to radili i uvek smo davali 200 posto sebe, ali došao je takav neki period i u glavi sam rešio da treba da se bavim nekim drugim stvarima.

Stefan je otkrio da ga je puno toga podstaklo na ovakvu odluku i da je ovo njegovo definitivno opraštanje od muzičke karijere, a želeo bi da se povuče i iz medijske.

- Svašta nešto, nije samo jedna stvar u pitanju, više faktora je bilo uključeno. Malo me je trglo sve ovo da razmislim. Ja stvarno mislim da je ovo definitivno. Nosim lepe uspomene i gde god da smo nastupali davali smo maksimum i ono što je meni najbitnije, uvek smo se trudili da to lepo zvuči i da donesemo muziku na naš način, da prenesemo našu energiju. Tako da, ako mogu da kažem, karijera je bila lepa, kratka i slatka.

Ja bih voleo i najviše bih cenio da se potpuno povučem iz medija, smatram da sam uvek imao lepu saradnju sa svim medijima i voleo bih da poštuju moju odluku i moju privatnost. Moram da kažem i da su me u poslednje vreme povezivali sa mnogim devojkama, što nije istina, a što sam ja i pričao. Štaviše, ja sam trpeo takve vesti i lažne naslove, ali sada je došao neki period kada je to počelo da mi smeta, tako da bih voleo da se povučem potpuno i smatram da smo, što se tiče medija, završili na lep način. Pre nego što sam počeo da se bavim javnim poslom, nisam bio toliko u medijima, ali odvede vas život na razne puteve. Ja sam bio potpuno anoniman, pa i kada sam počeo da pevam niko nije znao ko sam i iz koje porodice potičem, što je meni bilo drago, tako da bih i sada to voleo, a mislim da će se to vremenom desiti i zaboraviti.

Na kraju, zahvalio se svima koji su ga podržavali u onome što je radio.

- Želim neizmerno da im zahvalim. Cela poenta mog bavljenja pevanjem je taj prenos energije i gde god da smo bili stvarno me je to hranilo i dalo mi je neku nadu da je ovaj posao lep i čist, ako tako mogu da kažem. Želim neizmerno da im zahvalim i želim im svu sreću na poslovnim i privatnim planovima - poručio je.

Stefana Živojinovića porodica je podržala u odluci da se posveti drugoj profesiji.

"Svako od nas se malo trgao u ovoj situaciji protekla tri meseca, svako je doneo neku odluku. Moja je bila ovakva, nečija možda više zdravstveno, nečija u smislu ishrane ili načina života... Presrećan sam što smo sada nekako bliži kao porodica. Ova situacija nas je još više zbližila", kaže Stefan.

Izvor: Telegraf.rs/Blic Foto: Nikola Tomić

Komentari / 0

Ostavite komentar