Стефан Живојиновић донео одлуку да се повуче из естрадног и јавног живота!

Иако је на естрадном небу тек неколико година, Стефан Живојиновић одлучио је да потпуно изађе из музичког света и посвети се неким другим стварима.

Забава 25.05.2020 | 18:44
Стефан Живојиновић донео одлуку да се повуче из естрадног и јавног живота!

Стефан је први синг у каријери објавио у јулу 2017. године, када је изашао и спот за песму "Друга лига". Од старта је био успешан и предвиђали су му сјајну каријеру.

У својој краткој музичкој каријери снимио је и песму за хит серију "Убице мог оца", а у локалима у којима је наступао увек се тражила карта више. Међутим, иако воли певање, син Лепе Брене и Бобе Живојиновића ипак је одлучио да крене неким другим путем који нема везе са естрадним животом.

Одлучио сам да се повучем са естрадне сцене и из јавног живота. Не бих залазио у то шта се издешавало у последња три месеца, али оно што бих волео да кажем јесте да сматрам да је свако од нас могао да извуче неку лепу поуку из свега овога. Тако да сам ја донео одлуку и сматрам да је права. Неке друге пословне амбиције су се покренуле, нешто што бих волео да радим, али отом потом, то ћу поделити у неком каснијем периоду - изјавио је Стефан за Блиц.

Како каже, то значи да више неће певати.

- Да, тако је. Једноставно, јако пуно ствари се издешавало код нас и то је нека моја одлука. Ја много волим тај посао и сматрам да смо веома лепо то радили и увек смо давали 200 посто себе, али дошао је такав неки период и у глави сам решио да треба да се бавим неким другим стварима.

Стефан је открио да га је пуно тога подстакло на овакву одлуку и да је ово његово дефинитивно опраштање од музичке каријере, а желео би да се повуче и из медијске.

- Свашта нешто, није само једна ствар у питању, више фактора је било укључено. Мало ме је тргло све ово да размислим. Ја стварно мислим да је ово дефинитивно. Носим лепе успомене и где год да смо наступали давали смо максимум и оно што је мени најбитније, увек смо се трудили да то лепо звучи и да донесемо музику на наш начин, да пренесемо нашу енергију. Тако да, ако могу да кажем, каријера је била лепа, кратка и слатка.

Ја бих волео и највише бих ценио да се потпуно повучем из медија, сматрам да сам увек имао лепу сарадњу са свим медијима и волео бих да поштују моју одлуку и моју приватност. Морам да кажем и да су ме у последње време повезивали са многим девојкама, што није истина, а што сам ја и причао. Штавише, ја сам трпео такве вести и лажне наслове, али сада је дошао неки период када је то почело да ми смета, тако да бих волео да се повучем потпуно и сматрам да смо, што се тиче медија, завршили на леп начин. Пре него што сам почео да се бавим јавним послом, нисам био толико у медијима, али одведе вас живот на разне путеве. Ја сам био потпуно анониман, па и када сам почео да певам нико није знао ко сам и из које породице потичем, што је мени било драго, тако да бих и сада то волео, а мислим да ће се то временом десити и заборавити.

На крају, захвалио се свима који су га подржавали у ономе што је радио.

- Желим неизмерно да им захвалим. Цела поента мог бављења певањем је тај пренос енергије и где год да смо били стварно ме је то хранило и дало ми је неку наду да је овај посао леп и чист, ако тако могу да кажем. Желим неизмерно да им захвалим и желим им сву срећу на пословним и приватним плановима - поручио је.

Стефана Живојиновића породица је подржала у одлуци да се посвети другој професији.

"Свако од нас се мало тргао у овој ситуацији протекла три месеца, свако је донео неку одлуку. Моја је била оваква, нечија можда више здравствено, нечија у смислу исхране или начина живота... Пресрећан сам што смо сада некако ближи као породица. Ова ситуација нас је још више зближила", каже Стефан.

Извор: Телеграф.рс/Блиц Фото: Никола Томић

Коментари / 0

Оставите коментар