Gitarista grupe Kvin doživeo srčani udar!

Poznati muzičar Brajan Mej, koji ima 72 godine, danas je doživeo srčani i hitno prebačen u bolnicu.

Zabava 25.05.2020 | 16:28
Gitarista grupe Kvin doživeo srčani udar!

 Gitarista grupe Kvin rekao je da su lekari otkrili da ima tri blokirane arterije, a on im se obratio nakon što je osetio bol u grudima koji je trajao oko 40 minuta.

Kako je Brajan naveo na svom Instagram profilu, ova nemila situacija mu se dogodila neposredno nakon što je saznao da je pokidao mišiće zadnje lože. Bio je danima u agoniji od bolova, a takođe je imao išijas koji mu je izazivao dodatnu bol.

Legendarni muzičar rekao je da je "bio blizu smrti" i da su lekari dijagnostifikovali da ima tri začepljene arterije.

- U sredini čitave sage o bolnoj zadnjici, imao sam mali srčani udar. Kažem mali, nije mi nešto naudio na svu sreću. Oko 40 minuta sam osećao bol u grudima i stezanje, grčenje u rukama i znojenje - rekao je Brajan.

Nakon toga su ga odvezli u bolnicu gde mu je urađen angiogram - vrstu rendgensog snimka koja se koristi za ispitivanje krvnih sudova gde se ispostavilo da ima tri arterije koje su začepljene i da postoji opasnost da blokiraju dotok krvi srce.

Na svu sreću nije bilo kobnih posledica. Izvršena mu je rutinska operacija u kojoj su mu ugrađena tri stenta posle koje je pušten kući.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#jamwithBri. Very rough and ready, this, and, without any accompaniment, you can hear all the places where I’m struggling to get sustain from the little amp, and the moments when my fingers, already soft from inactivity, complain about the bending of the strings !! But this is reality - and I hope it’s helpful for all of you folks who asked for a version of this tune here. My ramblings afterwards are about my concept of expanding coronavirus-free bubbles - which may perhaps start some discussion. I actually thought of it a couple of weeks ago but I was in too much pain to video it. I’m planning to put an account of my whole recent story up. I thought it was way too long and involved to put on Instagram or IGTV, but in the end this is probably the most personal way of doing it.. Cheers all - Bri

A post shared by Brian Harold May (@brianmayforreal) on

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar