Гитариста групе Квин доживео срчани удар!

Познати музичар Брајан Меј, који има 72 године, данас је доживео срчани и хитно пребачен у болницу.

Забава 25.05.2020 | 16:28
Гитариста групе Квин доживео срчани удар!

 Гитариста групе Квин рекао је да су лекари открили да има три блокиране артерије, а он им се обратио након што је осетио бол у грудима који је трајао око 40 минута.

Како је Брајан навео на свом Инстаграм профилу, ова немила ситуација му се догодила непосредно након што је сазнао да је покидао мишиц́е задње ложе. Био је данима у агонији од болова, а такође је имао ишијас који му је изазивао додатну бол.

Легендарни музичар рекао је да је "био близу смрти" и да су лекари дијагностификовали да има три зачепљене артерије.

- У средини читаве саге о болној задњици, имао сам мали срчани удар. Кажем мали, није ми нешто наудио на сву срећу. Око 40 минута сам осећао бол у грудима и стезање, грчење у рукама и знојење - рекао је Брајан.

Након тога су га одвезли у болницу где му је урађен ангиограм - врсту рендгенсог снимка која се користи за испитивање крвних судова где се испоставило да има три артерије које су зачепљене и да постоји опасност да блокирају доток крви срце.

На сву срећу није било кобних последица. Извршена му је рутинска операција у којој су му уграђена три стента после које је пуштен кући.

 

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#јамwитхБри. Верy роугх анд реадy, тхис, анд, wитхоут анy аццомпанимент, yоу цан хеар алл тхе плацес wхере И’м стругглинг то гет сустаин фром тхе литтле амп, анд тхе моментс wхен мy фингерс, алреадy софт фром инацтивитy, цомплаин абоут тхе бендинг оф тхе стрингс !! Бут тхис ис реалитy - анд И хопе ит’с хелпфул фор алл оф yоу фолкс wхо аскед фор а версион оф тхис туне хере. Мy рамблингс афтерwардс аре абоут мy цонцепт оф еxпандинг цоронавирус-фрее бубблес - wхицх маy перхапс старт соме дисцуссион. И ацтуаллy тхоугхт оф ит а цоупле оф wеекс аго бут И wас ин тоо муцх паин то видео ит. И’м планнинг то пут ан аццоунт оф мy wхоле рецент сторy уп. И тхоугхт ит wас wаy тоо лонг анд инволвед то пут он Инстаграм ор ИГТВ, бут ин тхе енд тхис ис пробаблy тхе мост персонал wаy оф доинг ит.. Цхеерс алл - Бри

А пост схаред бy Бриан Харолд Маy (@брианмаyфорреал) он

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар