Ružica otkačila Sašu Jankovića

Ružica Đinđić otkačila Sašu Jankovića!

Srbija 09.10.2017 | 07:56
Ružica otkačila Sašu Jankovića
Supruga pokojnog premijera Zorana Đinđića odbila je da se na poziv lidera PSG-a pojavi na mitingu koji su opozicionari održali 6. oktobra u Beogradu, saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih izvora bliskih opoziciji.

- Janković je kontaktirao sa Ružicom Đinđić i pozvao ju je da prisustvuje mitingu koji su opozicionari održali u petak na Trgu republike. Lider PSG-a je suprugu pokojnog premijera zamolio i da podrži opozicionu listu i Dragana Đilasa kao kandidata za gradonačelnika na predstojećim izborima u Beogradu - navodi naš izvor i dodaje da je Đinđićeva supruga predlog odbila.

- Ružica mu je ljubazno poručila da se neće pojaviti na mitingu, niti će podržati opozicionu listu. „Zoveš me da te podržim, a okupio si sve Legijine ljude”, odbrusila je Ružica Jankoviću - tvrdi naš dobro obavešteni izvor i dodaje da se Janković uveliko ponaša kao šef opozicije.



 On poziva ljude na mitinge, organizuje događaje, smišlja strategije. Na ideju da pozove suprugu pokojnog premijera došao je jer je svestan koliko Zoran Đinđić znači demokratskim biračima - objašnjava naš izvor i dodaje da je Janković na taj način pokušao da privuče prvenstveno simpatizere DS-a, sa kojim nije u dobrim odnosima.

- Janković je prekinuo saradnju sa demokratama i to mu se obilo u glavu. Sada pokušava da privuče glasače te stranke, a da ne mora javno da se miri sa liderom DS-a Draganom Šutanovcem. Naravno, zna da je ključ u Zoranu Đinđiću, pokojnom premijeru i lideru DS-a. Svestan je da bi pojavljivanje Ružice Đinđić na tom mitingu bilo veliki plus za njega, a ujedno bi i demokrate doveo u vrlo nezgodnu poziciju - navodi naš izvor i dodaje da se plan lidera PSG-a izjalovio.

- Ne može uzdanica Jankovićevog tabora da bude Sergej Trifunović, a da pritom taj isti Janković očekuje podršku supruge Zorana Đinđića - zaključuje naš izvor.



Podsećanja radi, Čedomir Jovanović, lider LDP-a i nekadašnji bliski saradnik Zorana Đinđića, prozivao je Sašu Jankovića zbog forsiranja, kako je kazao, Legijinih ortaka.

- Oni (potpisnici Apela 100) prave mitinge na kojima govore Legijini ortaci sa Cecinog rođendana, koji se završio tako što je Sergej Trifunović dobio batine, pa je neko pozvao policiju - kazao je Jovanović.

Inače, Trifunović je pre nekoliko nedelja veličao ubicu Zorana Đinđića. Glumac je tokom trajanja košarkaškog meča između Srbije i Slovenije aludirao na ubistvo pokojnog premijera.

- Jedino Zvezdan Jovanović može da zaustavi Dragića - napisao je Trifunović na Tviteru, a njegovi pratioci su osudili takvo pisanje.

Pucnjava u „Stupici”

Za veze Trifunovića i Legije javnost je čula dve godine pre Đinđićevog ubistva. Milorad Ulemek Legija je u aprilu 2001. smenjen sa mesta komandanta JSO zbog opiranja hapšenju i pucanja iz pištolja na rođendanu narodne pevačice Svetlane Ražnatović u klubu „Stupica” nakon tuče u koju je bio umešan i glumac Sergej Trifunović.

(Alo)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

hm

09.10.2017 06:06

Koji je to po redu poslije Djindjica?

ODGOVORITE
Name

Re

09.10.2017 07:33

Ubistvom Zorana Srbi su pucali u svoju buducnost.

ODGOVORITE
Name

Alan Ford

09.10.2017 08:25

Nije luda Ružica Đinđić da se bakće oko politike. Teška je stotine miliona eura i silne firme koje su joj ostale posle Zorana. Važi za jednu od najbogatijih osoba u Srbiji i regionu. Toliko o poštenju njenom i bivšeg joj muža. A ovaj što ne vraća knjige je to fino uz dobru nadoknadu stavio pod svoju zaštitu. Kao uostalom i ostale lopove iz DOS-a.

ODGOVORITE
Name

Neđo.9.Oktobar.2017

09.10.2017 13:12

Đinđić je sa svojim,DOSOVCIMA izdao naše vojnike i generale u,Hag sa prijateljom,Tadićem,Čedom Jovanovićem i otalim.Sada,Čedo nemore da krade pamu je teško.Daje pravi zakon zaplemilibi joj sve što je pokradeo.Ružica,Tadić,Č Jovanović,Pajtić,Kostriš Bojan,Čanak i ostali.

Name

Neđo.9.Oktobar.2017

09.10.2017 13:03

Duga kosa plitka pamet.Misli svešto leti dase jede..

ODGOVORITE
Name

Neđo.9.Oktobar.2017

09.10.2017 13:25

Teško mije što država nesnkcijoniše bagru lopovsku.Nego gleda i dalje.

Name

09

09.10.2017 22:38

KAKO JE IZOSTAVLJEN ZORAN ŽIVKOVIĆ KAO VEOMA BITAN U OSNIVACKOJ IMPERIJI ĐINĐIĆA, A I BAKIR IZETBEGOVIC JE BIO SUVLASNIK VINOGRADA PO HERCEGOVINI.