Ружица откачила Сашу Јанковића

Ружица Ђинђић откачила Сашу Јанковића!

Србија 09.10.2017 | 07:56
Ружица откачила Сашу Јанковића
Супруга покојног премијера Зорана Ђинђића одбила је да се на позив лидера ПСГ-а појави на митингу који су опозиционари одржали 6. октобра у Београду, сазнаје „Ало!” из добро обавештених извора блиских опозицији.

- Јанковић је контактирао са Ружицом Ђинђић и позвао ју је да присуствује митингу који су опозиционари одржали у петак на Тргу републике. Лидер ПСГ-а је супругу покојног премијера замолио и да подржи опозициону листу и Драгана Ђиласа као кандидата за градоначелника на предстојећим изборима у Београду - наводи наш извор и додаје да је Ђинђићева супруга предлог одбила.

- Ружица му је љубазно поручила да се неће појавити на митингу, нити ће подржати опозициону листу. „Зовеш ме да те подржим, а окупио си све Легијине људе”, одбрусила је Ружица Јанковићу - тврди наш добро обавештени извор и додаје да се Јанковић увелико понаша као шеф опозиције.



 Он позива људе на митинге, организује догађаје, смишља стратегије. На идеју да позове супругу покојног премијера дошао је јер је свестан колико Зоран Ђинђић значи демократским бирачима - објашњава наш извор и додаје да је Јанковић на тај начин покушао да привуче првенствено симпатизере ДС-а, са којим није у добрим односима.

- Јанковић је прекинуо сарадњу са демократама и то му се обило у главу. Сада покушава да привуче гласаче те странке, а да не мора јавно да се мири са лидером ДС-а Драганом Шутановцем. Наравно, зна да је кључ у Зорану Ђинђићу, покојном премијеру и лидеру ДС-а. Свестан је да би појављивање Ружице Ђинђић на том митингу било велики плус за њега, а уједно би и демократе довео у врло незгодну позицију - наводи наш извор и додаје да се план лидера ПСГ-а изјаловио.

- Не може узданица Јанковићевог табора да буде Сергеј Трифуновић, а да притом тај исти Јанковић очекује подршку супруге Зорана Ђинђића - закључује наш извор.



Подсећања ради, Чедомир Јовановић, лидер ЛДП-а и некадашњи блиски сарадник Зорана Ђинђића, прозивао је Сашу Јанковића због форсирања, како је казао, Легијиних ортака.

- Они (потписници Апела 100) праве митинге на којима говоре Легијини ортаци са Цециног рођендана, који се завршио тако што је Сергеј Трифуновић добио батине, па је неко позвао полицију - казао је Јовановић.

Иначе, Трифуновић је пре неколико недеља величао убицу Зорана Ђинђића. Глумац је током трајања кошаркашког меча између Србије и Словеније алудирао на убиство покојног премијера.

- Једино Звездан Јовановић може да заустави Драгића - написао је Трифуновић на Твитеру, а његови пратиоци су осудили такво писање.

Пуцњава у „Ступици”

За везе Трифуновића и Легије јавност је чула две године пре Ђинђићевог убиства. Милорад Улемек Легија је у априлу 2001. смењен са места команданта ЈСО због опирања хапшењу и пуцања из пиштоља на рођендану народне певачице Светлане Ражнатовић у клубу „Ступица” након туче у коју је био умешан и глумац Сергеј Трифуновић.

(Ало)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

хм

09.10.2017 06:06

Који је то по реду послије Дјиндјица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.10.2017 07:33

Убиством Зорана Срби су пуцали у своју будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

09.10.2017 08:25

Није луда Ружица Ђинђић да се бакће око политике. Тешка је стотине милиона еура и силне фирме које су јој остале после Зорана. Важи за једну од најбогатијих особа у Србији и региону. Толико о поштењу њеном и бившег јој мужа. А овај што не враћа књиге је то фино уз добру надокнаду ставио под своју заштиту. Као уосталом и остале лопове из ДОС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неђо.9.Октобар.2017

09.10.2017 13:12

Ђинђић је са својим,ДОСОВЦИМА издао наше војнике и генерале у,Хаг са пријатељом,Тадићем,Чедом Јовановићем и оталим.Сада,Чедо неморе да краде паму је тешко.Даје прави закон заплемилиби јој све што је покрадео.Ружица,Тадић,Ч Јовановић,Пајтић,Костриш Бојан,Чанак и остали.

Name

Неђо.9.Октобар.2017

09.10.2017 13:03

Дуга коса плитка памет.Мисли свешто лети дасе једе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неђо.9.Октобар.2017

09.10.2017 13:25

Тешко мије што држава неснкцијонише багру лоповску.Него гледа и даље.

Name

09

09.10.2017 22:38

КАКО ЈЕ ИЗОСТАВЉЕН ЗОРАН ЖИВКОВИЋ КАО ВЕОМА БИТАН У ОСНИВАЦКОЈ ИМПЕРИЈИ ЂИНЂИЋА, А И БАКИР ИЗЕТБЕГОВИЦ ЈЕ БИО СУВЛАСНИК ВИНОГРАДА ПО ХЕРЦЕГОВИНИ.