Prijatelj otkrio pravu istinu

Nakon svađe sa glumicom Ivanom Panzalović, poznati hirurg je sebi presudio.

Srbija 09.09.2017 | 10:07
Prijatelj otkrio pravu istinu
''Prava istina je da je glumica Ivana ćerka Srđanovog dugogodišnjeg prijatelja iz Doboja, koji tamo ima kliniku. Srđan i Ivana su imali burnu vezu, a znaju se od kada je bila mala. Njihova veza je baš zato skrivana. Imali su probleme, a znam i koje i zbog koga'', započinje svoju ispovijest Goran Đokić iz Beograda, prijatelj plastičnog hirurga Srđana Cvetanovića, koji je prvo pucao u svoju devojku glumicu Ivanu Panzalović, a potom oduzeo sebi život u porodičnom domu na Dedinju, rano u četvrtak ujutru.



''Srđan i ja se znamo više od 20 godina, znam sve šta mu se dešava u životu i vreme je da se sazna prava istina. Kao prvo, Srđan je imao troje zlatne dece, i to trojke. Njegova prva bivša žena je bila nastavnica u osnovnoj školi. Razveli su se pre 16 godina'', dodaje prijatelj hirurga.



Kako je ispričao Goran, druga Srđanova supruga bila je medicinska sestra na VMA, u braku su bili dvije godine, a sporazumno su se razišli. Nakon razvoda on i Ivana su uspostavili kontakt i sa njom je bio u vezi možda od februara pa do kobne noći.

Svoju vezu su krili, jer je Ivana ćerka dugogodišnjeg Srđanovog prijatelja. Od kraja maja su živjeli zajedno u stanu na Dedinju, koji je Srđan naslijedio od oca.

''Čim je započeo vezu s njom, smršao je, pustio bradicu, malo promenio imidž... Posle tri-četiri mececa zabavljanja bili su na letovanju u Italiji. Ispričao mi je da ima probleme, da je ljubomorna. Gađala ga je stvarima, pravila je scene i u Palermu'', rekao je Srđanov prijatelj.



Kako kaže, Srđan je morao da skine slike sa Fejsbuka i Instagrama s bivšom ženom.

''Nekoliko puta mu je pravila scene, žalio mi se da ga je napadala da ima neku na dežurstvu, u stilu - ko zna šta on tamo radi. Poslednji put smo se videli pre 15 dana, delovao je umorno i nekako sav propao... Pitao sam šta mu je, vidim da nije zadovoljan. Rekao mi je da je u redu, da ima mnogo dežurstava, a da sa Ivanom kao i uvek - ludilo'', otvorio je dušu Goran.

"Srđan se nikad nije potukao, nikom nije naudio"

Prijatelj Goran Đokić kaže i da je hirurg Srđan čovek koji se nikad nije potukao, nikom nije naudio. On ističe i da niko nije mogao da očekuje da bi ovako nešto mogao da uradi.

''Svakom je pomogao, finansijski, zdravstveno. Imao je troje zlatne dece, kad se razveo od njihove majke, uvek je bio tu za njih. Uzoran otac iz veoma kulturne i obrazovane porodice. Plaćao je redovno alimentaciju, letovanja, zimovanja'', dodaje Goran.

Volio je lijep život, njegov otac je bio načelnik Kardiologije na VMA, umro je pre nekoliko godina, majka takođe doktorka, a ona je preminula pre 20 godina. Takođe, rekao je i da je Srđan imao pištolj, kao i dozvolu za njega, ali ga dugo nije pominjao.

Izvor: Kurir

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

STA DA SE STIDIMO

10.09.2017 08:01

NE NECEMO SVE LAKE DAME HOCE LEP ZIVOT E KAD TO POSTANE BLJAK ONDA U SOCIJALNU ZASTITU SIGURNU KUCU MA EJ DOKLE OVO IDE OVO JE MALTRETIRANJE ZDRAVE PAMETI.

ODGOVORITE
Name

HEJ HEJ

10.09.2017 08:16

DOSTA NAM JE OVIH DAMA LAKOG MORALA PRESTANITE VEC JEDNOM *VIDELI SMO JE*

ODGOVORITE
Name

Ped-eset

11.09.2017 12:28

"Laka dama",koju dr poznaje od malena,kcerka njegovog dugogodisnjeg prijatelja????!!!!

ODGOVORITE