Пријатељ открио праву истину

Након свађе са глумицом Иваном Панзаловић, познати хирург је себи пресудио.

Србија 09.09.2017 | 10:07
Пријатељ открио праву истину
''Права истина је да је глумица Ивана ћерка Срђановог дугогодишњег пријатеља из Добоја, који тамо има клинику. Срђан и Ивана су имали бурну везу, а знају се од када је била мала. Њихова веза је баш зато скривана. Имали су проблеме, а знам и које и због кога'', започиње своју исповијест Горан Ђокић из Београда, пријатељ пластичног хирурга Срђана Цветановића, који је прво пуцао у своју девојку глумицу Ивану Панзаловић, а потом одузео себи живот у породичном дому на Дедињу, рано у четвртак ујутру.



''Срђан и ја се знамо више од 20 година, знам све шта му се дешава у животу и време је да се сазна права истина. Као прво, Срђан је имао троје златне деце, и то тројке. Његова прва бивша жена је била наставница у основној школи. Развели су се пре 16 година'', додаје пријатељ хирурга.



Како је испричао Горан, друга Срђанова супруга била је медицинска сестра на ВМА, у браку су били двије године, а споразумно су се разишли. Након развода он и Ивана су успоставили контакт и са њом је био у вези можда од фебруара па до кобне ноћи.

Своју везу су крили, јер је Ивана ћерка дугогодишњег Срђановог пријатеља. Од краја маја су живјели заједно у стану на Дедињу, који је Срђан наслиједио од оца.

''Чим је започео везу с њом, смршао је, пустио брадицу, мало променио имиџ... После три-четири мецеца забављања били су на летовању у Италији. Испричао ми је да има проблеме, да је љубоморна. Гађала га је стварима, правила је сцене и у Палерму'', рекао је Срђанов пријатељ.



Како каже, Срђан је морао да скине слике са Фејсбука и Инстаграма с бившом женом.

''Неколико пута му је правила сцене, жалио ми се да га је нападала да има неку на дежурству, у стилу - ко зна шта он тамо ради. Последњи пут смо се видели пре 15 дана, деловао је уморно и некако сав пропао... Питао сам шта му је, видим да није задовољан. Рекао ми је да је у реду, да има много дежурстава, а да са Иваном као и увек - лудило'', отворио је душу Горан.

"Срђан се никад није потукао, ником није наудио"

Пријатељ Горан Ђокић каже и да је хирург Срђан човек који се никад није потукао, ником није наудио. Он истиче и да нико није могао да очекује да би овако нешто могао да уради.

''Сваком је помогао, финансијски, здравствено. Имао је троје златне деце, кад се развео од њихове мајке, увек је био ту за њих. Узоран отац из веома културне и образоване породице. Плаћао је редовно алиментацију, летовања, зимовања'', додаје Горан.

Волио је лијеп живот, његов отац је био начелник Кардиологије на ВМА, умро је пре неколико година, мајка такође докторка, а она је преминула пре 20 година. Такође, рекао је и да је Срђан имао пиштољ, као и дозволу за њега, али га дуго није помињао.

Извор: Курир

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

СТА ДА СЕ СТИДИМО

10.09.2017 08:01

НЕ НЕЦЕМО СВЕ ЛАКЕ ДАМЕ ХОЦЕ ЛЕП ЗИВОТ Е КАД ТО ПОСТАНЕ БЉАК ОНДА У СОЦИЈАЛНУ ЗАСТИТУ СИГУРНУ КУЦУ МА ЕЈ ДОКЛЕ ОВО ИДЕ ОВО ЈЕ МАЛТРЕТИРАЊЕ ЗДРАВЕ ПАМЕТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХЕЈ ХЕЈ

10.09.2017 08:16

ДОСТА НАМ ЈЕ ОВИХ ДАМА ЛАКОГ МОРАЛА ПРЕСТАНИТЕ ВЕЦ ЈЕДНОМ *ВИДЕЛИ СМО ЈЕ*

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пед-есет

11.09.2017 12:28

"Лака дама",коју др познаје од малена,кцерка његовог дугогодисњег пријатеља????!!!!

ОДГОВОРИТЕ