Silovao kćerku koja je rodila mrtvo dijete

U Batovcu kod Požarevca uhapšen Toplica M.(44). Devojčica (14) se porodila u kući posle šest meseci i prvo rekla da je otac izvesni Goran. Supruga Danica sve vreme branila Toplicu

Srbija 18.12.2015 | 21:23
Silovao kćerku koja je rodila mrtvo dijete

 

Toplici M. (44), iz sela Batovca kod Požarevca, određen je jednomesečni pritvor zbog sumnje da je u martu ove godine silovao svoju maloletnu ćerku D. M. (14), koja je šest meseci kasnije rodila mrtvo dete. Devojčica se porodila 13. septembra u svojoj kući, posle čega je prebačena u požarevačku Opštu bolnicu. Ona je tada izjavila da je otac deteta izvesni Goran iz Požarevca, ali je nakon istražnih radnji, veštačenja i određenih saslušanja sumnja pala na njenog oca, koji je zbog toga uhapšen.

U centru Batovca, čiji su meštani već danima uznemireni zbog ovog monstruoznog slučaja, naišli smo na Nenada Kamberovskog. Iako ima samo 20 godina, on je već u trećem braku, a njegovoj današnjoj supruzi uhapšeni Toplica M. je ujak.

"Nemam baš lepe reči za njega. Znam da je tukao ženu i decu, a najstarijeg sina je zatvarao u zamrzivač", priča Nenad dok nas vodi do kuće uhapšenog u kojoj zatičemo njegovu suprugu Danicu i sinove Dragana (16) i Marka (7).

Vidno uznemirena zbog celog slučaja, Danica s vrata kreće u odbranu svog supruga, tvrdeći da je on nevin u pritvoru.

"Moj Toplica bi život dao za našu decu i nije tačno da je ovo uradio. Umesto da spremamo našu slavu, Svetog Nikolu, on sad leži u zatvoru ni kriv ni dužan", žali se Danica.

Ona tvrdi da je njihova ćerka, sve do porođaja, krila trudnoću, noseći široku odeću.

"Mi nismo ni znali da je ona trudna. Kad se porodila i rodila mrtvo dete, rekla nam je da je otac neki Goran iz Požarevca, star 16-17 godina. Kazala nam je da su se upoznali na turniru u školskom dvorištu, ovde u Batovcu", kaže Danica.

Za vreme našeg razgovora, dok je devojčica D. M. u školi, u kuću je ušla Topličina tašta Verka Jovanović (63), koja živi preko puta i koja za njega nema nijednu lepu reč.

"U ovaj slučaj neću da se mešam, jer ne znam šta je bilo. Znam samo da je moj zet neradnik i da im ja pomažem, jer sam stekla penziju u Austriji. To radim ne zbog njega, već zbog ove moje ćerke i unučića", kaže Verka.

U policiji i Višem tužilaštvu o ovom slučaju nije bilo nijedne zvanične informacije. Jedino je potvrđeno da je Toplica M. uhapšen zbog sumnje da je u martu počinio silovanje svoje maloletne ćerke. Istražne radnje narednih dana trebalo bi da rasvetle sve okolnosti ovog monstruoznog slučaja.

VELIKO SIROMAŠTVO

Porodica uhapšenog Toplice M. živi u veoma teškim materijalnim uslovima. Njihova kuća je ruinirana, nemaju vodu ni kupatilo, a struju su sproveli iz kuće Daničine majke, koja živi preko puta. Jedini izvor prihoda su im dečji dodatak i nadnica koju zarađuju radeći različite fizičke poslove u selu.

(Večernje novosti)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

МИХАИЛО МИКИЋ

19.12.2015 03:09

ПРВО СЕ МОРА ЗЛОЧИН ДОКАЗАТИ А ЗАТИМ СЕ ОКРИВЉЕНОМ СУДИ ПО ЗАКОНУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ А НЕ ДИВЉEГ ЗАПАДА И УЛИЦЕ!

ODGOVORITE