Силовао кћерку која је родила мртво дијете

У Батовцу код Пожаревца ухапшен Топлица М.(44). Девојчица (14) се породила у кући после шест месеци и прво рекла да је отац извесни Горан. Супруга Даница све време бранила Топлицу

Србија 18.12.2015 | 21:23
Силовао кћерку која је родила мртво дијете

 

Топлици М. (44), из села Батовца код Пожаревца, одређен је једномесечни притвор због сумње да је у марту ове године силовао своју малолетну ћерку Д. М. (14), која је шест месеци касније родила мртво дете. Девојчица се породила 13. септембра у својој кући, после чега је пребачена у пожаревачку Општу болницу. Она је тада изјавила да је отац детета извесни Горан из Пожаревца, али је након истражних радњи, вештачења и одређених саслушања сумња пала на њеног оца, који је због тога ухапшен.

У центру Батовца, чији су мештани већ данима узнемирени због овог монструозног случаја, наишли смо на Ненада Камберовског. Иако има само 20 година, он је већ у трећем браку, а његовој данашњој супрузи ухапшени Топлица М. је ујак.

"Немам баш лепе речи за њега. Знам да је тукао жену и децу, а најстаријег сина је затварао у замрзивач", прича Ненад док нас води до куће ухапшеног у којој затичемо његову супругу Даницу и синове Драгана (16) и Марка (7).

Видно узнемирена због целог случаја, Даница с врата креће у одбрану свог супруга, тврдећи да је он невин у притвору.

"Мој Топлица би живот дао за нашу децу и није тачно да је ово урадио. Уместо да спремамо нашу славу, Светог Николу, он сад лежи у затвору ни крив ни дужан", жали се Даница.

Она тврди да је њихова ћерка, све до порођаја, крила трудноћу, носећи широку одећу.

"Ми нисмо ни знали да је она трудна. Кад се породила и родила мртво дете, рекла нам је да је отац неки Горан из Пожаревца, стар 16-17 година. Казала нам је да су се упознали на турниру у школском дворишту, овде у Батовцу", каже Даница.

За време нашег разговора, док је девојчица Д. М. у школи, у кућу је ушла Топличина ташта Верка Јовановић (63), која живи преко пута и која за њега нема ниједну лепу реч.

"У овај случај нећу да се мешам, јер не знам шта је било. Знам само да је мој зет нерадник и да им ја помажем, јер сам стекла пензију у Аустрији. То радим не због њега, већ због ове моје ћерке и унучића", каже Верка.

У полицији и Вишем тужилаштву о овом случају није било ниједне званичне информације. Једино је потврђено да је Топлица М. ухапшен због сумње да је у марту починио силовање своје малолетне ћерке. Истражне радње наредних дана требало би да расветле све околности овог монструозног случаја.

ВЕЛИКО СИРОМАШТВО

Породица ухапшеног Топлице М. живи у веома тешким материјалним условима. Њихова кућа је руинирана, немају воду ни купатило, а струју су спровели из куће Даничине мајке, која живи преко пута. Једини извор прихода су им дечји додатак и надница коју зарађују радећи различите физичке послове у селу.

(Вечерње новости)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МИХАИЛО МИКИЋ

19.12.2015 03:09

ПРВО СЕ МОРА ЗЛОЧИН ДОКАЗАТИ А ЗАТИМ СЕ ОКРИВЉЕНОМ СУДИ ПО ЗАКОНУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ А НЕ ДИВЉЕГ ЗАПАДА И УЛИЦЕ!

ОДГОВОРИТЕ