Spakovao se za zatvor, pa ubio ženu!

Pre nego da ubije majku, otac je popakovao stvari za zatvor u torbu i izneo je ispred svoje kuće – ovako počinje ispovest za „Novosti“ Olivera Milenović, ćerka Milice Pavlović (60), koju je oko 15,30 nožem preklao suprug Nebojša.

Srbija 17.11.2015 | 08:00
Spakovao se za zatvor, pa ubio ženu!

Pavlovići su u porodičnom domu u selu Varvarin kod istoimene opštine slavili slavu.

Dugogodišnje razmirice između supružnika koji su živeli u dve kuće u istom dvorištu završile su se kobno. Ćerka Olivera svedoči da je tragedija usledila nakon višegodišnjeg maltretiranja, a da je problemima u porodici kumovao očev problem sa alkoholom.

"Gosti su bili svi za stolom, slavili smo Đurđic", priča za „Novosti“ ćerka Olivera.

"Otac nikada nije dolazio na slavu, sad je ušao i prišao je nožem s leđa, dok je majka uključivala šporet. Zasekao je 17 centimetara arteriju i nije joj bilo spasa. Majka je samo rekla „ubode me“ i stropoštala se na pod kuhinje. Skočio je ujak i ostali. Otimali su se oko noža i uspeli da ga izguraju u dvorište, na travnjak."

Ubrzo je došla i policija.

Rodbina priča da je nakon krvavog pira osumnjičeni rekao da je „uradio dobar posao“. Porodica je potom kolima transportovala žrtvu do Doma zdravlja, ali za nesrećnu ženu bilo je kasno.

Nebojša Pavlović

"Već kod benzinske pumpe smo primetili da nema puls" svedoči Olivera.

"Telo je prebačeno na obdukciju. Nadamo se da ćemo je sahraniti u sredu kada se sve to završi."

U porodici kažu da je Nebojša ubio Milicu žutim nožem koji se nije pojavljivao dve – tri godine. A tada je, istim sečivom, prema priči članova porodice, napao suprugu i svoje potomke, posle čega su podneli tužbu. Presudu, dodaju, još čekaju.

"Oduvek je maltretirao majku, sve dok nismo brat Oliver i ja stasali i nekako uspevali da je zaštitimo", kaže nam Olivera, dodajući da je i danas bio pod dejstvom alkohola.

"Brata očekujemo da stigne iz Austrije, tamo živi sa porodicom. I on je pomagao roditeljima. A majka je brinula o njemu uprkos svemu. Čistila mu je i kuvala."

Kuma Jelena Savić ističe da i pored problema u prošlosti ništa nije slutilo da će se na slavi dogoditi teška tragedija.

* Ćerka Olivera Milenović

"Milica je bila bolesna, hodala je uz pomoć štapa" priča kuma Jelena.

Pripadnici MUP u Varvarinu su po odobrenju Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu odredili osumnjičenom meru zadržavanja do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Uviđaj su izvršili zamenik višeg javnog tužioca i policijski službenici PS Varvarin.

KASAPIN

Uhapšeni Nebojša Pavlović radio je svojevremeno kao kasapin. Za potrebe lokalnog restorana klao je svinje.

Izvor: Večernje novosti

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Bl

17.11.2015 09:20

Kolje a nije dzihadist ko je to?????

ODGOVORITE
Name

re BI

17.11.2015 11:59

Ne raduj se tudjoj nesreci,mani se sarkazma,nakazo (neljudska.

Name

haha

17.11.2015 12:59

Terorista nije sigurno! :)