Спаковао се за затвор, па убио жену!

Пре него да убије мајку, отац је попаковао ствари за затвор у торбу и изнео је испред своје куће – овако почиње исповест за „Новости“ Оливера Миленовић, ћерка Милице Павловић (60), коју је око 15,30 ножем преклао супруг Небојша.

Србија 17.11.2015 | 08:00
Спаковао се за затвор, па убио жену!

Павловићи су у породичном дому у селу Варварин код истоимене општине славили славу.

Дугогодишње размирице између супружника који су живели у две куће у истом дворишту завршиле су се кобно. Ћерка Оливера сведочи да је трагедија уследила након вишегодишњег малтретирања, а да је проблемима у породици кумовао очев проблем са алкохолом.

"Гости су били сви за столом, славили смо Ђурђиц", прича за „Новости“ ћерка Оливера.

"Отац никада није долазио на славу, сад је ушао и пришао је ножем с леђа, док је мајка укључивала шпорет. Засекао је 17 центиметара артерију и није јој било спаса. Мајка је само рекла „убоде ме“ и стропоштала се на под кухиње. Скочио је ујак и остали. Отимали су се око ножа и успели да га изгурају у двориште, на травњак."

Убрзо је дошла и полиција.

Родбина прича да је након крвавог пира осумњичени рекао да је „урадио добар посао“. Породица је потом колима транспортовала жртву до Дома здравља, али за несрећну жену било је касно.

Небојша Павловић

"Већ код бензинске пумпе смо приметили да нема пулс" сведочи Оливера.

"Тело је пребачено на обдукцију. Надамо се да ћемо је сахранити у среду када се све то заврши."

У породици кажу да је Небојша убио Милицу жутим ножем који се није појављивао две – три године. А тада је, истим сечивом, према причи чланова породице, напао супругу и своје потомке, после чега су поднели тужбу. Пресуду, додају, још чекају.

"Одувек је малтретирао мајку, све док нисмо брат Оливер и ја стасали и некако успевали да је заштитимо", каже нам Оливера, додајући да је и данас био под дејством алкохола.

"Брата очекујемо да стигне из Аустрије, тамо живи са породицом. И он је помагао родитељима. А мајка је бринула о њему упркос свему. Чистила му је и кувала."

Кума Јелена Савић истиче да и поред проблема у прошлости ништа није слутило да ће се на слави догодити тешка трагедија.

* Ћерка Оливера Миленовић

"Милица је била болесна, ходала је уз помоћ штапа" прича кума Јелена.

Припадници МУП у Варварину су по одобрењу Вишег јавног тужилаштва у Крушевцу одредили осумњиченом меру задржавања до 48 сати због сумње да је извршио кривично дело убиство. Увиђај су извршили заменик вишег јавног тужиоца и полицијски службеници ПС Варварин.

КАСАПИН

Ухапшени Небојша Павловић радио је својевремено као касапин. За потребе локалног ресторана клао је свиње.

Извор: Вечерње новости

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Бл

17.11.2015 09:20

Коље а није дзихадист ко је то?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре БИ

17.11.2015 11:59

Не радуј се тудјој несреци,мани се сарказма,наказо (нељудска.

Name

хаха

17.11.2015 12:59

Терориста није сигурно! :)