Živio sam kao Ozi Ozborn i raspao se

Kada je morao da napusti koncerte usred iscrpljenosti svi oko njega su se uplašili, pa je potražio pomoć lekara.

Srbija 16.11.2015 | 21:05
Živio sam kao Ozi Ozborn i raspao se

Protekla godina bila je izuzetno uspešna za našeg najtiražnijeg kompozitora.

Njegov bend „Miligram“ je rasprodao sve nastupe, od Beogradske arene, pa sve do australijske turneje. Ipak, velika angažovanost Milija je koštala zdravlja. Zbog malaksalosti, jer nije imao nijedan slobodan dan, Mili je na zadnjih par koncerata morao da napusti binu usred nastupa. Lekari u u inostranstvu kojima se obratio za pomoć odmah su dijagnostikovali klasičan “burn-out” iliti sindrom izgaranja.

"Živeo sam godinu dana kao Ozi Ozborn i raspao se - rekao je kratko, u svom stilu, Aleksandar Milić Mili i tako priznao naša saznanja".

Za oporavak lekari su mu prepisali odmor koji mora da traje više od godinu dana, kao i da ozbiljno mora da smanji aktivnosti i promeni takav način života.

"U jednom trenutku je samo pregoreo. Bukvalno! Preterao je u poslu, a neuredan način života i preterano konzumiranje alkohola, na koji Mili inače nije navikao, učinilo je svoje. Svega je bilo previše", priča za “Blic” dobro obavešten izvor.

Njegovom oporavku nije pomogao ni dugačak odmor u inostranstvu.

Kada su se svi oko njega uplašili, i sam Mili je konačno shvatio da ne može više da živi takvim tempom, pa je rešio da redovnim sportom i normalnijim načinom života ublaži nastale simptome.

"Mili je poznat kao vrlo energična, ali i vedra osoba, pa je teško poverovati da se ovo baš njemu desilo. S druge strane, skoro svaki veliki hit u Srbiji i regionu njegovih ruku je delo, pa ne čudi što je došlo do privremenog “zamora materijala”. On ne pravi pauze u poslu, radi kao dragstor, ne zaustavlja se dok ne bude potpuno zadovoljan, što je u njegovom slučaju vrlo teško", kaže izvor za “Blic”.

Aleksandar Milić Mili ove godine opet ne sluša savet lekara jer uveliko priprema album „Miligram 4“, koji se željno očekuje.

"Ovo je najkompleksniji album dosad, sa 13 pesama i čak pet dueta", kaže Mili, koji se na jednoj pesmi pojavljuje u ulozi pevača, u duetu sa Mladenom Vojičićem Tifom.

Album izlazi početkom decembra.

Izvor: Blic

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ANCI

17.11.2015 13:30

MA STA NAPRICA.ZNAS KOLIKO ME BRIGA ZA NJEGA. BRINELI ON O MENI

ODGOVORITE