Живио сам као Ози Озборн и распао се

Када је морао да напусти концерте усред исцрпљености сви око њега су се уплашили, па је потражио помоћ лекара.

Србија 16.11.2015 | 21:05
Живио сам као Ози Озборн и распао се

Протекла година била је изузетно успешна за нашег најтиражнијег композитора.

Његов бенд „Милиграм“ је распродао све наступе, од Београдске арене, па све до аустралијске турнеје. Ипак, велика ангажованост Милија је коштала здравља. Због малаксалости, јер није имао ниједан слободан дан, Мили је на задњих пар концерата морао да напусти бину усред наступа. Лекари у у иностранству којима се обратио за помоћ одмах су дијагностиковали класичан “бурн-оут” илити синдром изгарања.

"Живео сам годину дана као Ози Озборн и распао се - рекао је кратко, у свом стилу, Александар Милић Мили и тако признао наша сазнања".

За опоравак лекари су му преписали одмор који мора да траје више од годину дана, као и да озбиљно мора да смањи активности и промени такав начин живота.

"У једном тренутку је само прегорео. Буквално! Претерао је у послу, а неуредан начин живота и претерано конзумирање алкохола, на који Мили иначе није навикао, учинило је своје. Свега је било превише", прича за “Блиц” добро обавештен извор.

Његовом опоравку није помогао ни дугачак одмор у иностранству.

Када су се сви око њега уплашили, и сам Мили је коначно схватио да не може више да живи таквим темпом, па је решио да редовним спортом и нормалнијим начином живота ублажи настале симптоме.

"Мили је познат као врло енергична, али и ведра особа, па је тешко поверовати да се ово баш њему десило. С друге стране, скоро сваки велики хит у Србији и региону његових руку је дело, па не чуди што је дошло до привременог “замора материјала”. Он не прави паузе у послу, ради као драгстор, не зауставља се док не буде потпуно задовољан, што је у његовом случају врло тешко", каже извор за “Блиц”.

Александар Милић Мили ове године опет не слуша савет лекара јер увелико припрема албум „Милиграм 4“, који се жељно очекује.

"Ово је најкомплекснији албум досад, са 13 песама и чак пет дуета", каже Мили, који се на једној песми појављује у улози певача, у дуету са Младеном Војичићем Тифом.

Албум излази почетком децембра.

Извор: Блиц

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

АНЦИ

17.11.2015 13:30

МА СТА НАПРИЦА.ЗНАС КОЛИКО МЕ БРИГА ЗА ЊЕГА. БРИНЕЛИ ОН О МЕНИ

ОДГОВОРИТЕ