Отац Андријане Лазић изнио сумње како је страдала

Отац Андријане Лазић, трагично настрадале пјевачице из Бијељине, Небојша Лазић, открио је да се ни он, ни његова супруга Љиља не осјећају добро након сахране своје мезимице.

Република Српска 21.01.2024 | 11:21
Отац Андријане Лазић изнио сумње како је страдала

Они од стране љекара свакодневно добијају јаке лијекове за смирење, па тако тако ујутру и увече примају ињекције са мијешаним лијековима, преноси Еспрессо.

Небојша каже да је једино тако могао да поднесе губитак кћерке, с обзиром на то да је и пијре тога имао проблем са срцем.

"Моја супруга и ја смо ван себе. Дјелујем смирено људима, али ја спавам на свака три сата јер смо на седативима. Примамо ињекције ујутру и увече, па нас то држи. Само ми знамо како нам је! Ово је шок, не бих никоме могао тако нешто да пожелим. Кроз кућу нам је прошло на хиљаде људи. Мог анђела више нема, то је сада све што знам", рекао је с кнедлом у грлу Небојша за Републику.

Иначе, он је објаснио да сумња да му је кћерка пала са терасе усљед напада астме.

"Пас је ту ноћ кад је Андријана умрла цвилио као никад у животу. Изашли смо да видимо шта се дешава, послије је дошао до врата и на крају сам га пустио да уђе у кућу. То је велики пас, живи у дворишту, има кућицу и ријетко кад смо га пуштали унутра. Он је предосјетио шта се дешава и на крају смо се шокирали сценама. Кад је ушао у дневну собу, само је лежао и плакао. Видјели смо да псу иду сузе, нисмо могли да вјерујемо. Питајте и комшије, око 2.000 људи ми је до данас прошло кроз кућу, сви су видјели исто што и ја. Ево и сад видите како је тужан, све је предосјетио. Кад отворим прозор, он само жели, гледа ме и ништа не ради. Иначе, мислим да је пала са терасе кад је покушавала да уради селфи. Услиједио је вјероватно напад астме, па је тако пала преко ограде. Немам друго објашњење", рекао је он.

(Еспресо/Фото:Инстраграм)

 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

хм

21.01.2024 11:32

Откуд овом цовјеку толико снаге и воље да се сад оволико обраца јавности?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саучешће родитељима!

21.01.2024 11:57

Размисли ти у коментару! мозда цовјек није тражило него га новинари спопали. Пуно таблета за смирење је опасност по живот .Примјер посље смрти супруге у родбини муж јој преминуо посље 10 дана а користијо смирујуће таблете. Бас брига љекара хоце ли неко издржати смирујуће таблете или не нек се производе , добит јевелика то је циљ фармације. Тузно ! Имају ли навике и разговори са психолозима или и они трпају таблете да се ријеше пацијената.

Name

Рееее

21.01.2024 14:11

Сподобо једна ста коментарисес

Name

Маја

21.01.2024 18:11

За хм.срам вас било..За коментар..Животиње су паметније од људског..бица

Name

Мишо

21.01.2024 17:00

Тужно и јако жалосно за младу дјевојку и њене родитеље али ово није ни први ни посљедњи случај да се губи глава због фамозних селфија тешко јадним родитељима.Она је јадна настрадала а јадни родитељи ће дате цијелог живота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

22.01.2024 08:03

Није цудо сто омладина нема никаквих квалитетних особина кад ево какви су и родитељи у озбиљним годинама.Изгубио дијете а не скида се са мреза,које су многима испрале мозак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

22.01.2024 18:32

Селфи младу дјевојку коштао живота? Боже помози.

ОДГОВОРИТЕ