Otac Andrijane Lazić iznio sumnje kako je stradala

Otac Andrijane Lazić, tragično nastradale pjevačice iz Bijeljine, Nebojša Lazić, otkrio je da se ni on, ni njegova supruga Ljilja ne osjećaju dobro nakon sahrane svoje mezimice.

Republika Srpska 21.01.2024 | 11:21
Otac Andrijane Lazić iznio sumnje kako je stradala

Oni od strane ljekara svakodnevno dobijaju jake lijekove za smirenje, pa tako tako ujutru i uveče primaju injekcije sa miješanim lijekovima, prenosi Espresso.

Nebojša kaže da je jedino tako mogao da podnese gubitak kćerke, s obzirom na to da je i pijre toga imao problem sa srcem.

"Moja supruga i ja smo van sebe. Djelujem smireno ljudima, ali ja spavam na svaka tri sata jer smo na sedativima. Primamo injekcije ujutru i uveče, pa nas to drži. Samo mi znamo kako nam je! Ovo je šok, ne bih nikome mogao tako nešto da poželim. Кroz kuću nam je prošlo na hiljade ljudi. Mog anđela više nema, to je sada sve što znam", rekao je s knedlom u grlu Nebojša za Republiku.

Inače, on je objasnio da sumnja da mu je kćerka pala sa terase usljed napada astme.

"Pas je tu noć kad je Andrijana umrla cvilio kao nikad u životu. Izašli smo da vidimo šta se dešava, poslije je došao do vrata i na kraju sam ga pustio da uđe u kuću. To je veliki pas, živi u dvorištu, ima kućicu i rijetko kad smo ga puštali unutra. On je predosjetio šta se dešava i na kraju smo se šokirali scenama. Кad je ušao u dnevnu sobu, samo je ležao i plakao. Vidjeli smo da psu idu suze, nismo mogli da vjerujemo. Pitajte i komšije, oko 2.000 ljudi mi je do danas prošlo kroz kuću, svi su vidjeli isto što i ja. Evo i sad vidite kako je tužan, sve je predosjetio. Кad otvorim prozor, on samo želi, gleda me i ništa ne radi. Inače, mislim da je pala sa terase kad je pokušavala da uradi selfi. Uslijedio je vjerovatno napad astme, pa je tako pala preko ograde. Nemam drugo objašnjenje", rekao je on.

(Espreso/Foto:Instragram)

 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

hm

21.01.2024 11:32

Otkud ovom covjeku toliko snage i volje da se sad ovoliko obraca javnosti?

ODGOVORITE
Name

Saučešće roditeljima!

21.01.2024 11:57

Razmisli ti u komentaru! mozda covjek nije tražilo nego ga novinari spopali. Puno tableta za smirenje je opasnost po život .Primjer poslje smrti supruge u rodbini muž joj preminuo poslje 10 dana a koristijo smirujuće tablete. Bas briga ljekara hoce li neko izdržati smirujuće tablete ili ne nek se proizvode , dobit jevelika to je cilj farmacije. Tuzno ! Imaju li navike i razgovori sa psiholozima ili i oni trpaju tablete da se riješe pacijenata.

Name

Reeee

21.01.2024 14:11

Spodobo jedna sta komentarises

Name

Maja

21.01.2024 18:11

Za hm.sram vas bilo..Za komentar..Životinje su pametnije od ljudskog..bica

Name

Mišo

21.01.2024 17:00

Tužno i jako žalosno za mladu djevojku i njene roditelje ali ovo nije ni prvi ni posljednji slučaj da se gubi glava zbog famoznih selfija teško jadnim roditeljima.Ona je jadna nastradala a jadni roditelji će date cijelog života.

ODGOVORITE
Name

Istina

22.01.2024 08:03

Nije cudo sto omladina nema nikakvih kvalitetnih osobina kad evo kakvi su i roditelji u ozbiljnim godinama.Izgubio dijete a ne skida se sa mreza,koje su mnogima isprale mozak.

ODGOVORITE
Name

SNSD

22.01.2024 18:32

Selfi mladu djevojku koštao života? Bože pomozi.

ODGOVORITE