Пјесма "Тамо далеко" прегледана 11 милијарди пута!

Слободан Тркуља, који већ годинама ужива велику популарност у Кини, овај пут је оборио све рекорде наступом у оквиру најгледанијег шоуа на планети, на гали Пролећног Фестивала кинеске телевизије ЦЦТВ. Шоу је уживо и путем интернета погледан преко 11 милијарди пута!

Забава 26.01.2023 | 20:37
Пјесма "Тамо далеко" прегледана 11 милијарди пута!

Представио је Србију песмом “Тамо Далеко” у пратњи кинеске и светске пијанистичке звезде, славног Ланг Ланга. У програму састављеном од највећих кинеских звезда, попут филмског мегастара Џекија Чена и бројних уметника, Слободан Тркуља је наступио у ударном термину пред поноћ и тиме <а хреф="хттпс://www.курир.рс/вести/београд/3416215/концерт-подрске-кини-у-на-калемегдану-лако-је-бити-пријатељ-кад-је-добро-прави-пријатељ-се-показе-када-је-теско" таргет="_бланк" рел="ноопенер">ушао у историју као најгледанији српски уметник!

ЦЦТВ, највећа телевизијска станица на свету, чији је новогодишњи гала шоу држао Гинисов рекорд по гледаности, 21. јануара је оборила све светске рекорде гледаности током емитовања гале Пролећног Фестивала и поставила нов рекорд од невероватних 11 милијарди прегледа!

  <блоцкqуоте цласс="тwиттер-тwеет"> <п дир="лтр" ланг="ср">"Тамо далеко" била је на Гали ЦЦТВ-а за дочек Кинеске нове године. <а хреф="хттпс://т.цо/мнТВОЦ6ХДт">пиц.тwиттер.цом/мнТВОЦ6ХДт — Цхен Бо (@АмбЦхенБо) <а хреф="хттпс://тwиттер.цом/АмбЦхенБо/статус/1617220553131319296?реф_срц=тwсрц%5Етфw">Јануарy 22, 2023

<сцрипт срц="хттпс://платформ.тwиттер.цом/wидгетс.јс">

- Неизмерно сам захвалан на директном позиву ЦЦТВ-а, највеће ТВ станице на свету, да учествујем у њиховом новогодишњем програму! Њихов позив је доказ велике љубави и поштовања према мом раду и према нашој култури и традицији. Од првог концерта који смо имали у Кини са Балканополисом, сањао сам да једног дана на најгледанијем програму у Кини представим Србију. Сан ми се остварио и то у ноћи када је најгледанија тв емисија на свету оборила свој Гинисов рекорд. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/05/31/09/2589161_слободан-тркуља-30052021-0025_фф.јпг?вер=1674655446" алт="Слободан Тркуља" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АТА ИМАГЕС<бр /><бр />

Захвалан сам Богу што сам добио прилику да будем део овог спектакла. Ово је историјски успех и за мене као уметника и за нашу Србију. Шаљем велику захвалност екипи телевизије ЦЦТВ јер годинама извештава и прати моју каријеру, од првог концерта са Балканополисом у Кини до Кинеског фестивала светла, званичне прославе кинеске Нове године у Србији, који на моју иницијативу већ пету годину заредом организујем уз “Балканополис центар за модерну традицију - рекао је Тркуља.

Поред Србије коју је представљао Слободан Тркуља, учествовали су и уметници из земаља Појас и Пут иницијативе као што су Аргентина, Грчка, Индонезија, Нови Зеланд, Танзанија, Казахстан, Египат и Пакистан.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар