СИПА се укључује у потрагу за нападачима

Иако нису добили званичан захтјев МУП БПК припадници Државне агенције за истраге и заштиту СИПА помоћи ће да се расвијетли стравичан злочин напада на бившег фудбалера Жељезничара Алмира Рашчића.

Босна и Херцеговина 14.01.2023 | 19:07
СИПА се укључује у потрагу за нападачима

Истрагу воде Тужилаштво БКП Горажде и полиција овог Кантона. Но, с обзиром на да је ријеч о покушају убиства на свиреп начин потребна је подршка свих полицијских агенција.

Како се сазнаје да ће СИПА кроз сарадничку мрежу понудити све информације до којих дођу како би се починиоци што прије пронашли, пише Аваз.

Подсјећамо, синоћ око 22 часа , Алмир Рашчић, кренуо је по своју супругу и млађег сина, у пролазу зграде у којој живи, претукли су га, а потом и упуцали у главу непознати нападачи.

Тренутно је у коми.

Превезен је у Клинички центар Универзитета у Сарајеву. Операција је трајала до 5 сати, потврдио је медијима, Алмиров брат, Адмир.

– Брат има велико оштећење мозга и доктори чине све да му спасе живот. Није ми јасно зашто се све ово десило. Ко је имао разлог да ово уради. Желим истаћи да Алмир није претучен већ упуцан у главу – казао је Адмир.

(БН Фото: ФАЦЕБООК/АЛМИР РАСЦИЦ/СЦРЕЕНСХОТ)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Јоја

14.01.2023 21:25

Катастрофа ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Беен

14.01.2023 21:32

Угасите коментаре и овде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкане мој

14.01.2023 22:04

Много тога се невероватно брзо десава од поцетка ове године. Мудар цовек се увек пита.Засто се несто,од кога и скојом намером управо сад десава? Засто се није десавало у неком прослом или будуцем времену? Надам се да је мудрост поново насла свој дом на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

051

14.01.2023 22:17

Животиње!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

15.01.2023 07:35

Политицари требају сто мање хускацке политике, само осудјују једни други ста је ко рекао, треба сваки дан да прицају о помирењу, о сузивоту ми смо балканци вјековима једни уз друге, треба осудјивати све ,који сире национализам, сто строзије, треба створити повољан амбијент за отварање фирми, опстанак млади

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

15.01.2023 11:38

Да ли су наши политичари осим промоције лажног патриотизам размишљали да донесу закон да се свакој особи која неовлаштено посједује или непрописно носи оружје одмах буде осуђена за покушај убиства. Много кукавица се наоружало и постало пријетња цивилизацији.

ОДГОВОРИТЕ