Вучић добио орден Великог крста реда Светог Шарла

Председник Србије Александар Вучић борави данас у званичној посети Монаку, где разговара са кнезом Албертом Другим од Монака.

Србија 22.02.2022 | 14:31
Вучић добио орден Великог крста реда Светог Шарла

Кнез Алберт ИИ од Монака приредио му је свечани дочек испред Кнежевске палате. Уз постројену Гарду и химне две земље, кнез Алберт срдачно је дочекао председника Вучића, а на Кнежевској палати се, због ове посете, уз заставу Монака вијорила и застава Србије.

"Хвала Вам на величанственом дочеку", написао је Вучић на Инстаграму, уз видео свечаног дочека.

Потом је Церемонија уручења Великог крста реда Светог Шарла, који Њ.С.В. кнез Алберт ИИ од Монака уручује председнику Републике Србије Александру Вучићу.

Потом је уприличена церемонија уручења Великог крста реда Светог Шарла.

Кнез Алберт ИИ од Монака уручио је председнику Србије орден.

"Овај орден је само још један доказ поштовања према нашој Србији и то је оно што њој на понос остаје", написао је Вучић на Инстаграму уз видео доделе ордена.

Председник Србије Александар Вучић објавио је данас да је срећан и поласкан што има прилику да разговара са кнезом Албертом Другим од Монака.

"Срећан сам и поласкан што, као председник Републике Србије, имам прилику да разговарам са кнезом Албертом ИИ од Монака", навео је Вучић на Инстаграм налогу "будуцностсрбијеав", уз фотографије са кнезом Албертом Другим од Монака.

(Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар