Vučić dobio orden Velikog krsta reda Svetog Šarla

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi danas u zvaničnoj poseti Monaku, gde razgovara sa knezom Albertom Drugim od Monaka.

Srbija 22.02.2022 | 14:31
Vučić dobio orden Velikog krsta reda Svetog Šarla

Knez Albert II od Monaka priredio mu je svečani doček ispred Kneževske palate. Uz postrojenu Gardu i himne dve zemlje, knez Albert srdačno je dočekao predsednika Vučića, a na Kneževskoj palati se, zbog ove posete, uz zastavu Monaka vijorila i zastava Srbije.

"Hvala Vam na veličanstvenom dočeku", napisao je Vučić na Instagramu, uz video svečanog dočeka.

Potom je Ceremonija uručenja Velikog krsta reda Svetog Šarla, koji Nj.S.V. knez Albert II od Monaka uručuje predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

Potom je upriličena ceremonija uručenja Velikog krsta reda Svetog Šarla.

Knez Albert II od Monaka uručio je predsedniku Srbije orden.

"Ovaj orden je samo još jedan dokaz poštovanja prema našoj Srbiji i to je ono što njoj na ponos ostaje", napisao je Vučić na Instagramu uz video dodele ordena.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas da je srećan i polaskan što ima priliku da razgovara sa knezom Albertom Drugim od Monaka.

"Srećan sam i polaskan što, kao predsednik Republike Srbije, imam priliku da razgovaram sa knezom Albertom II od Monaka", naveo je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav", uz fotografije sa knezom Albertom Drugim od Monaka.

(Tanjug)

Komentari / 0

Ostavite komentar