Данас хладно вријеме са слабим падавинама

- У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити хладно вријеме, са повремено слабим падавинама, снијегом на планинама на истоку и кишом на југу.

Република Српска 09.01.2022 | 09:28
Данас хладно вријеме са слабим падавинама

Током дана биће умјерено до претежно облачно, повремено са суначним периодима, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб вјетар, промјенљивих смјерова.

Максимална температура ваздуха од минус један до четири, на југу до седам, у вишим предјелима од минус три степена Целзијуса.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос је умјерено до претежно облачно вријеме.

Температуре ваздуха измјерене у 7.00 часова: Бјелашница и Ливно минус седам, Бихаћ минус шест, Бањалука, Мркоњић Град и Хан Пијесак минус пет, Бијељина, Нови Град, Приједор, Рибник и Србац минус четири, Соколац, Чемерно, Сребреница, Градачац, Иван-седло, Сански Мост и Тузла минус три, Добој, Бугојно, Сарајево и Широки Бријег минус један, Рудо, Груде и Зеница нула, Вишеград, Гацко и Фоча један, Билећа и Мостар три, Неум четири и Требиње пет степени Целзијуса.

На Чемерну је висина снијега 19 центиметара, у Мркоњић Граду и на Хан Пијеску 13, у Шипову 10, у Рибнику седам, на Сокоцу шест, у Рудом четири и у Бијељини и Сребреници један центиметар. 

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар