Danas hladno vrijeme sa slabim padavinama

- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti hladno vrijeme, sa povremeno slabim padavinama, snijegom na planinama na istoku i kišom na jugu.

Republika Srpska 09.01.2022 | 09:28
Danas hladno vrijeme sa slabim padavinama

Tokom dana biće umjereno do pretežno oblačno, povremeno sa sunačnim periodima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab vjetar, promjenljivih smjerova.

Maksimalna temperatura vazduha od minus jedan do četiri, na jugu do sedam, u višim predjelima od minus tri stepena Celzijusa.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros je umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Temperature vazduha izmjerene u 7.00 časova: Bjelašnica i Livno minus sedam, Bihać minus šest, Banjaluka, Mrkonjić Grad i Han Pijesak minus pet, Bijeljina, Novi Grad, Prijedor, Ribnik i Srbac minus četiri, Sokolac, Čemerno, Srebrenica, Gradačac, Ivan-sedlo, Sanski Most i Tuzla minus tri, Doboj, Bugojno, Sarajevo i Široki Brijeg minus jedan, Rudo, Grude i Zenica nula, Višegrad, Gacko i Foča jedan, Bileća i Mostar tri, Neum četiri i Trebinje pet stepeni Celzijusa.

Na Čemernu je visina snijega 19 centimetara, u Mrkonjić Gradu i na Han Pijesku 13, u Šipovu 10, u Ribniku sedam, na Sokocu šest, u Rudom četiri i u Bijeljini i Srebrenici jedan centimetar. 

(Srna) 

Komentari / 0

Ostavite komentar