Детектив открива детаље убиства Српкиње

Српкиња Ивона Јовановић (27), која је убијена је у свом дому у Аустралији, могла је бити спасена да је неко од пријатеља остао и пружио јој прву помоћ, открива детектив полиције у Квинсленду Брендан Смит.  

Свијет 10.09.2019 | 07:19
Детектив открива детаље убиства Српкиње
Јовановићева је пронађена у недјељу око 2 сата иза поноћи са простријелном раном у грудима, а подлегла је тешким повредама неколико сати касније у болници. Познаници који су били са њом кобне вечери, са којима је требало да изађе, побјегли су прије него што су хитне службе стигле на лице мјеста.

Како преноси аустралијски Неwсоне, особа која је била свједок пуцњаве позвала је хитну помоћ и напустила мјесто несрец́е, али је остала неко вријеме у стану све док није била сигурна да медицинска служба долази да помогне њеној пријатељици.

– То је срамотно. У стану је било пет особа. Сигуран сам да би свако од њих, да је повријеђен, очекивао да му неко притекне у помоћ. Позвали су хитну, али било је доста поступака и мјера које се користе приликом спасавања живота жртве и које би можда биле од помоћи. То никад нец́емо знати – рекао је Смит. 

Он је додао да је у стану била група бајкера, позната по криминалним радњама у аустралијском подземљу. Према његовим ријечима, полиција је данас разговарала са бившим дечком Ивоне Јовановиц́, који се вратио куц́и око 1 сат ујутро, након што се, наводно, скривао у оближњем грмљу.

Ријеч је о Христосу Панагакосу, билдеру добро познатом тамошњој полицији, осумњиченог за растурање наркотика. Смит је рекао да је бивши дечко полицији испичао своју верзију догађаја. Полиција је саопштила да вјерује да је Ивона рањена пиштољем, који још није пронађен.

Против њега није подигнута оптужница, али ће ипак морати да неко вријеме остане у притвору.

(Блиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ВЕЦО

10.09.2019 07:10

СВЕ СЕ ДРУЗЕ САМО СА КРИМИНАЛЦИМА РАДИ ЛИЈЕПОГ И ЛАКОГ ЗИВОТА ДА НЕ РАДЕ А СВЕ ДОБИЈАЈУ СТА ПОЗЕЛЕ! НИЈЕ МИ ТАКВИХ УОПСТЕ ЗАО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.09.2019 20:05

Мозда је и боље сто је умрла ресила се мука .Требало је издрзат поред и са онаким идиотом .

Name

ВЕЛЕМИР

10.09.2019 07:24

Није ми је зао! Све зеле само криминалце! Да ниста не раде а лијепо зиве и све добију ста позеле! Сада је добила оно сто је зелила! Таквим зенама не зелим ниста добро! Добри и постени момци их не занимају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма не

10.09.2019 18:25

Она је мученица трчала за Грком. Није она сама. Много српских девојака и жена трче за њима. Жеља је остао као код бошјнакиња и Арапа, Турска, Курда. Да брак подигне невесту на друштвеној лествици. Таквих хоштаплера је пуна Аустралија. Јадница.

Name

помен

10.09.2019 07:35

покој јој дуси некајој буде лака аустралска земља некајој господ буде милостив судија а осталим којису били са њом у стану господце судит и ово земаљски суд јер судство аустралије је праведно није подкупљиво ни кримилизовано тамосу судије праведне и дрзесе своје доктрине судства и свог посла

ОДГОВОРИТЕ