Лазар је предводио слободне српске играче! А сад...

Чекају се потписи Пејчиновића, Рајковића, Медојевића, Лекића. . .  Неколицина овдашњих фудбалера још увек није решила питање клуба у овој сезони.

Фудбал 03.09.2019 | 23:50
Лазар је предводио слободне српске играче! А сад...
Прелазни рок је завршен, а озбиљан број српских играча још увек није пронашао своје место под сунцем. Ту пре свега мислимо на оне који иза себе имају запажене каријере. Листу значајнијих играча са слободним папирима из наше земље предводи Лазар Марковић, који се последњег дана прелазног рока повезивао са неколико клубова, али на крају није парафирао.

Уз име некадашњег првотимца Партизана, који се летос растао са Фуламом у току јучерашњег дана повезивали су се Краснодар, Касимпаша и Шахтјор из Доњецка, а вечерас касно је стигла вест да се вратио у Партизан и потписао трогодишњи уговор.

Немања Пејчиновић је јуче стигао на завршне преговоре са кипарским Пафосом, али званични параф још увек није уследио. Све би ускоро требало да буде познатије. Слободан Рајковић је био стрпљив након растанка са Палермом, а јуче се појавила сјајна опција и могућност потписа за Сампдорију. Долазак у Ђенову би представљао идеалну могућност за бившег ииграча Хамбургера, Челсија, Твентеа, ПСВ-а и ОФК Београда.

Слободан Медојевић је овог лета био слободан у избору нове средине, након одласка из Дармштата. Пре неколико дана појавила се опција повратка у матичну Војводину. Уколико ускоро не пронађе адекватан тим у иностранству, некадашњи млади репрезентативац Србије би могао да заврши на Карађорђу и представља капитално појачање за екипу Ненада Лалатовића.

Искусни нападач Дејан Лекић још увек није пронашао нови тим, али је протеклих дана преговарао са шпанским нижелигашима, па би његова будућност ускоро могла да буде позната. У потрази за новим клубом, од растанка са Мускроном на крају сезоне, налази се и Никола Гулан. Јуче је уговор са кијевским Динамом раскинуо Александар Пантић, којег су Украјинци покушали да продају током прелазног рока, а сада има одрешене руке да пронађе нови клуб за себе. Без клуба је још увек и некадашњи десни бек Црвене звезде и капитен младе репрезентације Србије Марко Петковић. Он се са Спартаком из Москве растао још у јануару ове године, али већ осам месеци није успео да пронађе нову адекватну средину за себе.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар