Кирјос не може Новака да види ни на мајици!

Можда би тенисер из Аустралије могао да потражи и стручну помоћ психијатра, јер његова оптерећеност Новаком Ђоковићем прелази у болест. Пропагира мржњу према ривалу. . .  Не воли га, па то ти је: Кирјос прецртао маркером Новаково име на мајици навијача! Ник Кирјос је наставио са праксом да на све начине исказује непоштовање према Новаку Ђоковићу.

Тенис 25.07.2019 | 20:14
Кирјос не може Новака да види ни на мајици!
Контроверзни Ник Кирјос толико је оптерећен мржњом према Новаку Ђоковићу, да она полако прераста у озбиљан психолошки проблем.

Аустралијанац покушава на све начине да скрене пажњу на себе, а када није на тениском терену и нема прилику да гађа лоптицом судије и навијаче, да вређа противнике и судије, онда му је на тапету најбољи тенисер света, кога, једноставно речено, не подноси.

Иако Ђоковић на све начине "кулира" Кирјоса, тенисер пореклом из Грчке не престаје са провокацијама.

Последња се догодила на једном тениском турниру, где је Кирјос фану Новака Ђоковића прежврљао мајицу на којој је писало "Новак" и рекао: "Ево шта мислим о теби и твојој мајици". 

Момак се само насмејао...

Иако је шампион Вимблдона потпуно индиферентан према свему и показује да га то много и не занима, Кирјос, који је више пута рекао како му се не допада Новаково понашање, наставио је да провоцира.

Овога пута, припремајући се за такмичење на турниру у Вашингтону, који је на програму следеће недеље, Аустралијанац је урадио нешто у свом стилу.

Један Американац који је носио мајицу Новака Ђоковића, на којој је било исписано "Новак", понудио је Кирјосу да му се потпише на исту.

Аустралијанац је прихватио, али је преко оног "Новак" прво исписао своје име, потом је све зашарао и прецртао, уз коментар:

"Ево шта мислим о теби и твојој мајици!"

Момак се само насмејао, а Аустралијанац је отишао даље, својим путем.

Подсећања ради, Ник је ове сезоне више пута критиковао понашање Новака Ђоковића и Рафаела Надала.

"Имам осећај да он има болесну потребу да буде вољен. Жели да буде као Роџер. Има такву жељу да га људи воле да једноставно не могу да га поднесем. Тај начин прославе слањем срца после меча је обично довворавање. Он је невероватан играч, шампион овог спорта, један од највећих које ћемо видети. Претпостављам да ће престићи и Роџера Федерера, али причамо о неком ко је због врућине одустао од Аустралијан Опена. Без обзира колико буде имао Гренд слемова, никад неће бити највећи за мене. Играли смо два пута и победио сам. Ако не можеш да победиш мене, ниси највећи свих времена. Ако гледате колико ја дневно тренирам наспрам њега, то је ништа", рекао је Ник раније ове године у једном подкасту.

Кирјос ће играти у Вашингтону, али не и Новак Ђоковић који за тим нема потребе. Тренутно је са породицом на одмору на Корчули где ужива у одмору по освајању пете вимблдонске титуле.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ОПСЕСИВНО КОМПУЛЗИВНА

25.07.2019 19:05

ПАРАНОЈА (Ђоковићем). ДА НИЈЕ ТЕНИСЕР БИО БИ ПРОГЛАСЕН ЛУДИМ. ЗА КОЈУ ГОДИНУ И БИЋЕ - ЛУД.

ОДГОВОРИТЕ