Kirjos ne može Novaka da vidi ni na majici!

Možda bi teniser iz Australije mogao da potraži i stručnu pomoć psihijatra, jer njegova opterećenost Novakom Đokovićem prelazi u bolest. Propagira mržnju prema rivalu. . .  Ne voli ga, pa to ti je: Kirjos precrtao markerom Novakovo ime na majici navijača! Nik Kirjos je nastavio sa praksom da na sve načine iskazuje nepoštovanje prema Novaku Đokoviću.

Tenis 25.07.2019 | 20:14
Kirjos ne može Novaka da vidi ni na majici!
Kontroverzni Nik Kirjos toliko je opterećen mržnjom prema Novaku Đokoviću, da ona polako prerasta u ozbiljan psihološki problem.

Australijanac pokušava na sve načine da skrene pažnju na sebe, a kada nije na teniskom terenu i nema priliku da gađa lopticom sudije i navijače, da vređa protivnike i sudije, onda mu je na tapetu najbolji teniser sveta, koga, jednostavno rečeno, ne podnosi.

Iako Đoković na sve načine "kulira" Kirjosa, teniser poreklom iz Grčke ne prestaje sa provokacijama.

Poslednja se dogodila na jednom teniskom turniru, gde je Kirjos fanu Novaka Đokovića prežvrljao majicu na kojoj je pisalo "Novak" i rekao: "Evo šta mislim o tebi i tvojoj majici". 

Momak se samo nasmejao...

Iako je šampion Vimbldona potpuno indiferentan prema svemu i pokazuje da ga to mnogo i ne zanima, Kirjos, koji je više puta rekao kako mu se ne dopada Novakovo ponašanje, nastavio je da provocira.

Ovoga puta, pripremajući se za takmičenje na turniru u Vašingtonu, koji je na programu sledeće nedelje, Australijanac je uradio nešto u svom stilu.

Jedan Amerikanac koji je nosio majicu Novaka Đokovića, na kojoj je bilo ispisano "Novak", ponudio je Kirjosu da mu se potpiše na istu.

Australijanac je prihvatio, ali je preko onog "Novak" prvo ispisao svoje ime, potom je sve zašarao i precrtao, uz komentar:

"Evo šta mislim o tebi i tvojoj majici!"

Momak se samo nasmejao, a Australijanac je otišao dalje, svojim putem.

Podsećanja radi, Nik je ove sezone više puta kritikovao ponašanje Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

"Imam osećaj da on ima bolesnu potrebu da bude voljen. Želi da bude kao Rodžer. Ima takvu želju da ga ljudi vole da jednostavno ne mogu da ga podnesem. Taj način proslave slanjem srca posle meča je obično dovvoravanje. On je neverovatan igrač, šampion ovog sporta, jedan od najvećih koje ćemo videti. Pretpostavljam da će prestići i Rodžera Federera, ali pričamo o nekom ko je zbog vrućine odustao od Australijan Opena. Bez obzira koliko bude imao Grend slemova, nikad neće biti najveći za mene. Igrali smo dva puta i pobedio sam. Ako ne možeš da pobediš mene, nisi najveći svih vremena. Ako gledate koliko ja dnevno treniram naspram njega, to je ništa", rekao je Nik ranije ove godine u jednom podkastu.

Kirjos će igrati u Vašingtonu, ali ne i Novak Đoković koji za tim nema potrebe. Trenutno je sa porodicom na odmoru na Korčuli gde uživa u odmoru po osvajanju pete vimbldonske titule.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

OPSESIVNO KOMPULZIVNA

25.07.2019 19:05

PARANOJA (Đokovićem). DA NIJE TENISER BIO BI PROGLASEN LUDIM. ZA KOJU GODINU I BIĆE - LUD.

ODGOVORITE