''Суђење није нормално!''

''Ја више нисам имао играча на клупи!'' Селектор репрезентације Хрватске Ивица Туцак честитао је репрезентацији Србије на победи и београдској публици на понашању, али је исто тако критиковао судије.

Остали спортови 20.06.2019 | 09:03
''Суђење није нормално!''
Ивица Туцак је био импресиониран понашањем београдске публике, навео је да ни он ни његова екипа нити једног момента није добијала увреде и такође искористио прилику да честита репрезентацији Србије на победи.

"Пре свега ћу искористити прилику да честитам екипи Србије и мојим момцима на једној фантастичној утакмици честитам и београдској публици на фантастичном, фер и спортском бодрењу где ни у једном тренутку није било вређања моје екипе и то је за сваку похвалу", рекао је Ивица Туцак.

Туцак је анализирао утакмицу, рекавши како се меч може поделити у два дела, где је његов тим играо добро и где је играо лоше.

"Што се тиче саме утакмице то бих поделио у два дела, један где смо имали контролу игре и резултата и на жалост нисмо успели да преломимо утакмицу и да одемо на 2,3 разлике, касније упали у минус 3 и смогли снаге да се вратимо брзом транзицијом"

Селектор Хрватске никако није био задовољан суђењем, сматрао је да је на мечу било превише искључења.

"Није ми се допало суђење на утакмици, оволики број искључења није добар за овај спорт и питам се само где ћемо завршити сутра. Морамо сви заједно сести ако ће ово бити начин игре, ново јесте, али чини ми се да је било превише искључења, ја више нисам имао играча на клупи и не знам је ли Србија икога имала", завршио је Ивица Туцак.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар