''Suđenje nije normalno!''

''Ja više nisam imao igrača na klupi!'' Selektor reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak čestitao je reprezentaciji Srbije na pobedi i beogradskoj publici na ponašanju, ali je isto tako kritikovao sudije.

Ostali sportovi 20.06.2019 | 09:03
''Suđenje nije normalno!''
Ivica Tucak je bio impresioniran ponašanjem beogradske publike, naveo je da ni on ni njegova ekipa niti jednog momenta nije dobijala uvrede i takođe iskoristio priliku da čestita reprezentaciji Srbije na pobedi.

"Pre svega ću iskoristiti priliku da čestitam ekipi Srbije i mojim momcima na jednoj fantastičnoj utakmici čestitam i beogradskoj publici na fantastičnom, fer i sportskom bodrenju gde ni u jednom trenutku nije bilo vređanja moje ekipe i to je za svaku pohvalu", rekao je Ivica Tucak.

Tucak je analizirao utakmicu, rekavši kako se meč može podeliti u dva dela, gde je njegov tim igrao dobro i gde je igrao loše.

"Što se tiče same utakmice to bih podelio u dva dela, jedan gde smo imali kontrolu igre i rezultata i na žalost nismo uspeli da prelomimo utakmicu i da odemo na 2,3 razlike, kasnije upali u minus 3 i smogli snage da se vratimo brzom tranzicijom"

Selektor Hrvatske nikako nije bio zadovoljan suđenjem, smatrao je da je na meču bilo previše isključenja.

"Nije mi se dopalo suđenje na utakmici, ovoliki broj isključenja nije dobar za ovaj sport i pitam se samo gde ćemo završiti sutra. Moramo svi zajedno sesti ako će ovo biti način igre, novo jeste, ali čini mi se da je bilo previše isključenja, ja više nisam imao igrača na klupi i ne znam je li Srbija ikoga imala", završio je Ivica Tucak.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar