Мотоциклиста лакше повријеђен

У улици Стефана Дечанског у Бијељини догодила се саобраћајна незгода, у којој је лакше повријеђен мотоциклиста, јавио је репортер БН-а.

Република Српска 08.06.2019 | 17:27
Мотоциклиста лакше повријеђен
Мотоциклиста је ударио у трактор, усљед чега је задобио лакше тјелесне повреде.



У незгоди је причињена мања материјална штета.

Полиција је на терену и обавља увиђај.

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Границе брзине

08.06.2019 16:53

Може ли се овим путем утицати на већину мотоциклиста, да онако страшно не јуре поготово градским улицама, да им се ограниче дозвољене брзине кроз град и изван, да нам не сијеку пут, улазе у "маказе"... Моторџије пуно пута стављају остала возила, као и пјешаке, а и свој живот на коцку, што се пуно пута кобно заврши. Мислим да није поштено да остале животе, возача и пјешака, праве колатералним штетама, често са смртним исходом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

08.06.2019 19:45

За њих важе иста правила као и за остале, али је разлика у мозговима!

Name

Вук

09.06.2019 09:28

Разговарао сам са полицајцима који су вршили увиђај, трактириста је крив 100%, трактор нема сигнализацију, технички неисправан.... Не треба правдати мотоциклисте, али они су највеће жртве саобраћајне некултуре и бахатости аутомобилиста, камионџија, тракториста, пијаних возача ..... Појединци међу мотоциклистима су заиста сирови и бахати, али таквих је мали број. Нажалост, они су најгласнији и највидљивији...

Name

Ре: Вук

09.06.2019 13:36

А, шта кажу полицајци о "лакше повријеђеном"? Да ли је код њега све било перфектно, исправно и да ли је возио у оквирима ограничења, или је трактор шибао 150/сат, па покупио мотористу?! Доста више сваљивања кривице на све остале учеснике у саобраћају! То није купило моторе из потребе, него из хира, комплекса и немогућности да се на било који други начин оствари у животу!