Motociklista lakše povrijeđen

U ulici Stefana Dečanskog u Bijeljini dogodila se saobraćajna nezgoda, u kojoj je lakše povrijeđen motociklista, javio je reporter BN-a.

Republika Srpska 08.06.2019 | 17:27
Motociklista lakše povrijeđen
Motociklista je udario u traktor, usljed čega je zadobio lakše tjelesne povrede.



U nezgodi je pričinjena manja materijalna šteta.

Policija je na terenu i obavlja uviđaj.

BN TV

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Granice brzine

08.06.2019 16:53

Može li se ovim putem uticati na većinu motociklista, da onako strašno ne jure pogotovo gradskim ulicama, da im se ograniče dozvoljene brzine kroz grad i izvan, da nam ne sijeku put, ulaze u "makaze"... Motordžije puno puta stavljaju ostala vozila, kao i pješake, a i svoj život na kocku, što se puno puta kobno završi. Mislim da nije pošteno da ostale živote, vozača i pješaka, prave kolateralnim štetama, često sa smrtnim ishodom.

ODGOVORITE
Name

Re:

08.06.2019 19:45

За њих важе иста правила као и за остале, али је разлика у мозговима!

Name

Vuk

09.06.2019 09:28

Razgovarao sam sa policajcima koji su vršili uviđaj, traktirista je kriv 100%, traktor nema signalizaciju, tehnički neispravan.... Ne treba pravdati motocikliste, ali oni su najveće žrtve saobraćajne nekulture i bahatosti automobilista, kamiondžija, traktorista, pijanih vozača ..... Pojedinci među motociklistima su zaista sirovi i bahati, ali takvih je mali broj. Nažalost, oni su najglasniji i najvidljiviji...

Name

Re: Vuk

09.06.2019 13:36

А, шта кажу полицајци о "лакше повријеђеном"? Да ли је код њега све било перфектно, исправно и да ли је возио у оквирима ограничења, или је трактор шибао 150/сат, па покупио мотористу?! Доста више сваљивања кривице на све остале учеснике у саобраћају! То није купило моторе из потребе, него из хира, комплекса и немогућности да се на било који други начин оствари у животу!