Бањалука: Помоћ јавној кухињи

Око пола тоне прехрамбених артикала прикупљено је акцијом активиста Демократског народног савеза Бања Лука из мјесне заједнице „Центар 2“, као помоћ Јавној кухињи Црвеног крста Бања Лука.

Република Српска 07.06.2019 | 22:12
Бањалука: Помоћ јавној кухињи
Ова јавна кухиња дневно припрема око 450 оброка за социјално угрожене особе које одређује Центар за социјални рад.

Активисти ДНС-а показали су овом акцијом да разумију проблеме Јавне кухиње, која се, између осталог, суочава са проблемом недостатка намирница неопходних за дневно припремање оброка.

Упутили су апел осталим мјесним одборима на подручју града Бања Лука да се мобилишу и сличним акцијама наставе ову хуманитарну дјелатност.

(БН) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Робне резерве

07.06.2019 22:54

Гдје су намирнице из Робних резерви, да се јадан и гладан народ нахрани? Тужно је да у 21.вијеку има оволико сиротиње, а са друге стране милионери, са вилама, базенима, авионима, камионима... Нека они који су развукли резервну храну, довуку бар дио из подрума, који нису потаманили, ред би био, а не да народ скупља, од своје неимаштине по рмаркетима... Срамота је велика, докле смо дошли захваљујући похлепи и неодговорности "одговорних", највише.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милорад

08.06.2019 11:35

Гдијеси сад Цвијановицка ?Видис ли сад твој успијех заједно са Додиком на који ниво додјосмо ! Јос имас снаге и бруталности прицати о напредку и успијесности Р С .Ста сад казес глад преузима старе и незапослене ,ати прицас небулозе да нам је добро и добро напредујемо .Мајка си супруга си образована си Али немас људску вредност лазивице ! Твоји иду на спавање пуног стомака а људи по контејнерима тразе залогај остави се функције лијеци болесни УМ . Незаслузујес висе да нас прдстављас !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дх

08.06.2019 13:04

РОБНЕ РЕЗЕРВЕ ЈЕ ПОКРО РАДМАНОВИЦ ЦРКО ДАБОГДА ДОСА СМО ДОСЛИ Е ЈАВНА КУХИЊА ТУГА ЗАЛОСТ И БИЈЕДА ЕТО ТО ЈЕ ДОДИКОВ МАНДАТ ЦРКО

ОДГОВОРИТЕ