Banjaluka: Pomoć javnoj kuhinji

Oko pola tone prehrambenih artikala prikupljeno je akcijom aktivista Demokratskog narodnog saveza Banja Luka iz mjesne zajednice „Centar 2“, kao pomoć Javnoj kuhinji Crvenog krsta Banja Luka.

Republika Srpska 07.06.2019 | 22:12
Banjaluka: Pomoć javnoj kuhinji
Ova javna kuhinja dnevno priprema oko 450 obroka za socijalno ugrožene osobe koje određuje Centar za socijalni rad.

Aktivisti DNS-a pokazali su ovom akcijom da razumiju probleme Javne kuhinje, koja se, između ostalog, suočava sa problemom nedostatka namirnica neophodnih za dnevno pripremanje obroka.

Uputili su apel ostalim mjesnim odborima na području grada Banja Luka da se mobilišu i sličnim akcijama nastave ovu humanitarnu djelatnost.

(BN) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Robne rezerve

07.06.2019 22:54

Gdje su namirnice iz Robnih rezervi, da se jadan i gladan narod nahrani? Tužno je da u 21.vijeku ima ovoliko sirotinje, a sa druge strane milioneri, sa vilama, bazenima, avionima, kamionima... Neka oni koji su razvukli rezervnu hranu, dovuku bar dio iz podruma, koji nisu potamanili, red bi bio, a ne da narod skuplja, od svoje neimaštine po rmarketima... Sramota je velika, dokle smo došli zahvaljujući pohlepi i neodgovornosti "odgovornih", najviše.

ODGOVORITE
Name

milorad

08.06.2019 11:35

Gdijesi sad Cvijanovicka ?Vidis li sad tvoj uspijeh zajedno sa Dodikom na koji nivo dodjosmo ! Jos imas snage i brutalnosti pricati o napredku i uspijesnosti R S .Sta sad kazes glad preuzima stare i nezaposlene ,ati pricas nebuloze da nam je dobro i dobro napredujemo .Majka si supruga si obrazovana si Ali nemas ljudsku vrednost lazivice ! Tvoji idu na spavanje punog stomaka a ljudi po kontejnerima traze zalogaj ostavi se funkcije lijeci bolesni UM . Nezasluzujes vise da nas prdstavljas !

ODGOVORITE
Name

Dh

08.06.2019 13:04

ROBNE REZERVE JE POKRO RADMANOVIC CRKO DABOGDA DOSA SMO DOSLI E JAVNA KUHINJA TUGA ZALOST I BIJEDA ETO TO JE DODIKOV MANDAT CRKO

ODGOVORITE