Улази у битку за градоначелника БЛ

Драшко Станивуковић кандидат је ПДП-а за градоначелника Бањалуке на идућим локалним изборима. У предстојећу политичку битку улази са јасном поруком: "Ко ослободи Бањалуку, ослободиће и РС".

Република Српска 05.06.2019 | 14:58
Улази у битку за градоначелника БЛ
"Мојом кандидатуром и побједом може се створити противтежа актуелној власти у РС", почиње Станивуковић разговор за Вијести.ба.

Уколико добије повјерење, тврди да ће Бањалука по први пут добити градоначелника који ће стати на страни грађана.

"Актуелна власт има своје вазале, слуге и потчињене, људе који их беспријекорно слушају у криминалу, корупцији и сличним пошастима које су отјерале грађане из Бањалуке и РС генерално. С друге стране, ја са њима не шурујем, не морам правити компромисе, нисам од њих добио паре, не живим од њих и не требам ништа од њих. Ја не морам полагати рачуне никоме, осим грађанима. Мојом кандидатуром и побједом по први пут ћете имати противтежу и некога ко свим својим капацитетима стоји уз грађане", истиче Станивуковић, актуелни народни посланик и предсједник бањалучког Градског одбора ПДП-а.

На позицији првог човјека Бањалуке, додаје, служиће грађанима јер је један од њих.

"Мојом побједом, Бањалука ће добити градоначелника који на посао иде пјешице, бициклом или својим приватним аутомобилом, човјека којем не треба градоначелничка плата, службени аутомобил, некога ко не пати од тога да буде важан... Човјека који не мора никоме да служи, осим грађанима, човјека који мисли својом главом и којег ништа не може зауставити у мисији да се овдје боље живи, да људи буду слободи, да се слободно крећу и да слободно говоре оно што мисле. У тој мисији ме не може зауставити нико, осим њиховог метка, што смо већ видјели...Усуђујем се рећи да ни од тога не страхујем, јер живим идеју да се овдје живи боље", категоричан је овај политичар.

По први пут ће, наставља, Бањалука добити градоначелника који ће питати: "Ко је покрао парк Петар Кочић?", "Ко је убио Милана Вукелића", "Зашто батинате људе на Тргу?", те поручити: "Немојте и не смијете то".

"По први пут ће се проговорити о злочинима, убиствима и свему што се дешава у Бањалуци. По први пут ће први човјек града бити са својим грађанима на Тргу и говорити о темама о којима актуелни градски оци не смију ни да помисле. Понашају се као уцвиљене даме, које служе људима са врха", наводи Станивуковић.

Очекује прљаву политичку борбу и кампању, јер тврди да актуелна власт не зна како да се избори са њим, "осим измишљеним причама и лажима".

"Ја сам за њих необјашњива појава - све оно што никада нису имали у својим редовима. Ушао сам у свијет политике, а не треба ми плата од политике, ни јавни тендери, нити јавне набавке. Атипичног сам политичког дјеловања, а при томе и младе. То не могу да схвате", сматра он.

Говорећи о могућем противкандидату, актуелном бањалучком градоначелнику Игору Радојичићу (СНСД), оцјењује да су различити карактери и да представљају различите концепте.

"На једној страни је човјек који, због свега што је прошао, мора да им служи. Не може да се супротстави свему што виђамо на територији РС, а Бањалука је оличење свега тога. Он каже да иде рјешавати наводне проблеме 'Топлане', а то је дуг од 80 или 90 милиома КМ. Но, никада не пита ко је прије њега то направио. Он 400 дана не прича о тортури над грађанима, не прича о, нећу рећи посљедњим убиствима, али о убиству Милна Вукелића, не прича о Николи Ђуровићу...", наводи Станивуковић.

Вјерује да ће му политички противници спочитати чињеницу да је млад, те да није завршио факултет.

"У реду, млад сам. Људи мојих година некада су освајали свијет, континенте, радили највећа чуда која је историја забиљежила. Аустријски канцелар је на ту позицију дошао у мојим годинама. Можда ни канцелар Аустрије није завршио факултет. Хоће ли ми неко објаснити шта грађани Бањалуке данас имају од дипломе Игора Радојичића, Драгољуба Давидовића, Слободана Гаврановића? Сви су образовали, па гдје су довели Бањалуку? У пустош, владавину криминала и корупције. Да ли је диплома гарант да је неко моралан? Да ли је гарант да је спреман супротставити се свим пошастима?", пита Станивуковић.

Уколико на идућим локалним изборима добије повјерење грађана, намјерава око себе окупити стручан тим људи и провести реформе какве овај град још није видио.

"Акценат ће бити на индустријским и пословним зонама, те новим радним мјестима. Такође, увођење потпуно новог концепта расподјеле јавних средстава, односно транспарентно трошење. Сав проблем Бањалуке своди се на лошу расподјелу јавног новца. Јавни дуг Бањалуке је више од 100 милиона КМ. Тај дуг прогутао је 33 зелена моста, 30 средњих и основних школа, 30 нових фабрика... Нико од њих не прича о томе, јер се боје Милорада Додика, Жељке Цвијановић и Драгана Лукача. Ја се не бојим никога. Моја плата као градоначелника биће у висини просјечне плате у Бањалуци. Зашто? Желим имати мотив да дижемо просјек плате у Бањалуци, а и у цијелој РС", каже он.

Бањалуку види као децентрализовану и подијељену у општине.

"Сваки град у којем живи више од 200.000 људи има такав концепт. Дугорочно, Бањалука треба у свом саставу да има и Челинац и Лакташе. Морамо поставити темеље Бањалуке као полумилионског града, као центра овог дијела Балкана. Надаље, актуелни градски оци раде све што нису најавили, почев од поскупљења карата у јавном превозу, поскупљења одвоза смећа, поскупљења воде и струје... Грађани никада од мене неће дочекати да тако радим", тврди Станивуковић.

На питање да ли за своју кандидатуру очекује подршку опозиционих странака у РС, он одговара да ће радити да тако буде.

"Надам се и вјерујем у искрену подршку", наглашава он, те додаје:

"Идентификоваћу и на вријеме рећи уколико се деси да се у те странке поново инфилтрира још један Зоран Талић, Ненад Стевандић, Драган Чавић... Дакле, људи који раде за другу страну".

Вођен је идејом да кандидат за градоначелника Бањалуке мора бити особа која може побиједити актуелну власт и преокренути ствари набоље.

"Избори и анкете су показале да грађани Бањалуке највише вјерују политици коју представљам. Уколико се испостави да неко други има већу подршку, бираћемо најбоље кандидате. Немојте да будемо сујетни, јер је циљ опште, а не појединачно добро", закључује Станивуковић у разговору за наш портал.


(Вијести.ба)

Коментари / 147

Оставите коментар
Name

Министар

05.06.2019 13:01

Немам добро мисљење о Станивуковицу али добице мој глас. Заправо није ствар да цу ја гласати за Стнивуковица коликп је ствар да ву гласати против црвене банде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

♥️ није камен

05.06.2019 13:14

Ех зашто пљујеш по ономе кога бираш?

Name

Реално

05.06.2019 13:21

Ко ослободи Лактасе - ослободице Српску!!!

Name

Овај Је

05.06.2019 13:47

ДВОРСКА ЛУДА

Name

Станивуковицу"

05.06.2019 13:48

Молим те, престани заводити становниство !

Name

Боки

05.06.2019 14:05

Е ти је ослободити нецес. Српски народ сваста мозе да истрпи и опрости. Али издајнике и тузибабе као сто си ти презире.

Name

Директ

05.06.2019 14:28

Боки, тако је. Народ воли лопове, дезертере и остали пробисвијет. :)))

Name

Ре Боки

05.06.2019 14:28

Јеси ли видио БЛ дан након октобарских избора? Мук. Месар је изгубио БЛ.

Name

САЛЕ СЛОВЕНАЦ

05.06.2019 14:30

ВРАТИТЕ НАМ КОМСИЈЕ !!!!!!!!!!

Name

XY

05.06.2019 15:24

Драшко ,да сам становник БЛ сигуран би мој глас имао,свака част млади госпидине.

Name

Правда

05.06.2019 15:29

Станивуковиц нови нацелник да оцера ову криминалну багру

Name

ОВАЈ ЈЕ

05.06.2019 15:30

Прави цовјек који це спасити Рс.Свака цаст Драско.

Name

Ре

05.06.2019 15:33

Ова опозиција стварно није нормална. Истурају несврсеног студента на такву функцију. Мали није лос. али има јос да се кали. Није ни цудо сто стално губе изборе кад појма немају.

Name

Градиска!!!

05.06.2019 15:56

Драско је једима свијетла тацка у РС!! Браво Драско ста друго реци!!! За дзабе су њима гакултети кад имају по 17 савијетника, и опет РС и БЛ у дубијози ... Драско сада узми БЛ на ликалу, а на опстим бијеле цизмице баци у политицки заборав , и буди поносан млад цовијек који це вратити вијеру у нас народ , и покусати да повратимо становниство у РС

Name

"Студенту"

05.06.2019 17:22

Мали да си имало паметан неби прихватио кандидатуру , па зар јадан невидис да Бореновиц хоце да ти завари политицку каријеру . Бас си наиван !

Name

Министар за Ре

05.06.2019 17:30

Не треба нама образован цовјек вец постен али таквих нема у политици. Не вјерујем да је Драско постен али ко хоце да сруси црвену банду са власти мора да узме Бања Луку. Узети власт на нивоу Републике Српске а не дрзати Бања Луку је јако теско, фактицки немогуце. Зато це за Драска гласати многи. Овде је Драско поменуо многе ствари које нису у надлезности локалних нивоа власти али мени није битно ста све Драско мозе да уради за град колико ми је битно будзет града Бања Луке не буде каса из које снсд финансира куповину гласова. Вријеме је да се снсд-у зада ударац у Бања Луци. Надам се да це Драско имати мудрости да днс-у прузи прилику реванса снсд-у.

Name

марица форстер

05.06.2019 17:31

Млади господине Драско !!! Свака ти цаст , остани какав јеси, али да сам те ја родила неби те пустила у злотворске руке, млад си стета је за твој млади зивот. Та политицка тројка небира средства да склоне с' пута со им смета , цувај се сине

Name

Источно Сарајево

05.06.2019 18:20

Ко добије Бања Луку , на локалним изборима,тај има велике шансе да добије и сљедеће опште изборе.Мислим да Станивуковић може мобилисати довољно часних људи који се не могу купити у изборним комисијама.То је бит свега.Да се испоштује 100% воља бирача.Станивуковић је тога свјестан и до наредних локалних избора ће сигурно имати уигран тим људи који су непоткупиви.Једина му је опасност унутар ПДП-а од њихових ПАПАКА којих сигурно има.

Name

ММ

05.06.2019 19:58

Сретно ти било млади цовјеце.

Name

Енрике Гарсиа

06.06.2019 08:32

Ако нас он не спаси ове таме неце нико

Name

Ре Ре

07.06.2019 06:32

Ови други већ двије деценије истурају свршеног месара, кољача, па им иде одлично...

Name

Дијаспора

07.06.2019 06:44

Од октобарских избора ја и моја породица смо се преселили у иностранство са надом да ћемо се једном моћи вратити у свој родни град, ослобођен од шљама који тренутно окупира наш град и читаву РС и БиХ.

Name

реално стање

05.06.2019 13:02

Станивуковиц треба да добије подрску градјана!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једна мама

05.06.2019 15:09

Драги и добар дечко, паметан, реалан и изузетно свјестан стања, у које смо насукани. Дијете из добре и домаћинске куће, свака реченица му је проткана правдом и љубављу за све људе, за домовину, за добробит свих. Драшко је један од ријетких омладинаца, који је одавно будан, за разлику од већине оних који или спавају неки сан, или спремају папире за бијег. Живио Драшко, важно је да си искрен, отворен и добронамјеран за све људе РС-е!

Name

Вјеруј

05.06.2019 13:03

Браво Драшко, најмлађи си, али си одважно искренији од осталих!

ОДГОВОРИТЕ
Name

(Не)вјеруј

05.06.2019 14:57

Вјеруј, све је тако као што кажеш, али сумњам да би Драшко добио довољан број гласова.Он је ипак недорастао тој важној функцији.Његова евентуална кандидатура само би олакшала поновну изборну побједу кандидата СНСД.

Name

Фуј

05.06.2019 13:03

Ослободићете је као што сте ослободили и све гдје је ваш кадар руководио. Гомиле страначки запослених људи, исто као и СНСД. Разлике између вас или било које политичке партије нема тако да народ није сигуран зашто уопште мјењати. Сви сте ви ко јаје јајету скупине из личног интереса а нигдје идеологије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ив

05.06.2019 13:21

Управо ту прицу сви су исти је створио Снсд,а не остале странке. Доказ је испран мозак становниству и овакав твој коментар. Ако не видис даље од носа,посавјетуј се са неким. Земља смо стараца,млади су вецином отисли.

Name

синип

05.06.2019 14:14

Не знам да ли је ту причу створио СНСД али је све политичке партије из опозиције свакодневно потврђују.

Name

Директ

05.06.2019 14:37

Ти друзе гласај за владајуце, ако зелис да одрзис постојеце стање, и то је ниста мање легитиман став, но немој протурати тезе у фазону да су сви исти посто је то став који највисе одговара резиму. Ако хоцес заиста неку алтернативу, престани себе заваравати искљуцивим ставовима посто тако искљуциво си у слузби оног против кога си наводно.

Name

Брс

05.06.2019 17:49

За овог сто казе да је ту прицу створио снсд. није истина. сви су исти

Name

Директ

05.06.2019 22:08

Политицари су. То је мозда и једино сто их цини истим, сто се тице политике.

Name

ре ив

10.06.2019 11:20

Ти си само острашћен Бајом и СНСД-ом, и то моогу да разумем, али рећи да су то смислили СНСД-овдци, нису они толико умни, та крилатица постоји пре него су ови и постали, те у суштини се увијек испостави тачном, хтели ми то признати или не, а за "Директ", па не би они потурали свој став да ти и такви као ти не потурате Ваш став, Ваша је стална теза да Вам неко други шта не потури, а то што оплетете одмах по том другом и што Ви потурате, то је демократски. који парадокси. Пробудите се и будите свесни да живите на Балкану и да је овде увек било и биће исто, разлика у пет дека лаички. Али да треба стално и стално мењати, и коначно пустити митоманију то је апсолутно потребно, само што опет понављам ово је Балкан, увек био и увек ће бити...

Name

Ханиште

05.06.2019 13:04

Свако нормалан ће гласати за Драшка Станивуковића!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снсд

05.06.2019 15:06

А знас кад це он да буде градонацелник БЛ, кад ја постанем капетан на белу ладју

Name

БЛ

05.06.2019 15:35

Биће сигурно и мора јер овако даље не смије.

Name

Ре Снсд

05.06.2019 15:59

Па јбт кад је Бисерка предсједник, онда су стварно цуда могуца. И Миле који ни двојку из матенатике није могао навуци у Сколи ученика у привреди. О његовим "кадровима" да И не причамо.

Name

Демос Лаус

05.06.2019 16:51

Драско сви смо уз тебе Цубро и Боби су фукаре преварили су нас.

Name

Будала као и ти

05.06.2019 20:21

Мало је нормалних.

Name

Нострадамус

05.06.2019 13:04

А ста је то СЛОБОДА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Набујали Врбас

05.06.2019 14:12

Ма знас оно-сума поток брдо краве овце и тако.Бар тако казе наса вајна преЦедница а њој се мора вјеровати

Name

синип

05.06.2019 14:15

Оно што каже ПДП.

Name

СРДЈО

05.06.2019 14:45

То ти је слобода од црвене сеоске "елите"

Name

Капетан

05.06.2019 13:09

Срећно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

није

05.06.2019 13:10

само Српска Бања Лука, паценице мали високо си полетио, задојен си ти татиним мљеком профитера, ти знас ко је заробљен а ко ослободјен, остали дио Српске нормално зиви и ради, ви као и прије рта, мастате да будете Београд или Загреб, никада селендро, лоси сте људи потпуно, срамотите нас увјек

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаус

05.06.2019 17:11

Подршка будуцем Градонацелнику

Name

Вјеруј

05.06.2019 17:35

По твом рјечнику из овог рукописа, види се да си створење поприлично задојено неком мржњом. Прође ти живот, ако поред очију здравих и правих не видиш. Немаш њему шта приговарати, оставите га на миру, љубоморни сте, а младић је за примјер свима.

Name

БЛ

07.06.2019 08:21

Да ли си ти крштен? Јел теби добро овако како јесте? Не вријеђај добре људе које не знас. Ко је теби крив сто се ниси снашао или неко твој? Сто те боли туђе богаство?

Name

Вупер

05.06.2019 13:11

све је то у реду, али народ то тако не гледа имају своју визију која је само против њих сами. Чудан народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

05.06.2019 13:12

Само напријед,све најбоље легендо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

05.06.2019 13:14

Здрав и весео ти нама био и успио у свему што си наумио! БРАВО И СВАКО ДОБРО, СРЕТНО ДРАШКО! ПОЗДРАВ ИЗ ЛАКТАША

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

05.06.2019 13:16

Гарантујем да ће урбани дио Бањалуке гласати за овог младог момка , не само због њега него против секте из Мркоњића , која пустоши и Бањалуку и Републику Српску , то Снсд није јасно шта су допустили сељацима из Мркоњића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

05.06.2019 13:54

Урбани дио Бања луке су управо ти из Мркоњица и села око Мркоњица и Бања луке.

Name

синип

05.06.2019 14:16

Усерем се кад чујем ово "урбани дио..." било чега. :-)

Name

Ре синип

05.06.2019 14:35

Види, види. А гдје је она "култура И образовање"?.Јел то мајка у град слала на "школање", па отуд потреба да се и у виртуелном свијету покаже "памет"?! Отуд оно ЈА?

Name

Ре Ностра И Син

05.06.2019 14:38

У праву сте! Битно је како гласа сваки постен и добронамјеран градјанин РС!

Name

За Бања Лука

05.06.2019 18:07

Стварно си урбани медјед,па зар јос постоје такви медједи који гледају ко је одакле.

Name

Ас

05.06.2019 13:20

Кад се устолицис неце те нико моци избацити као и ове сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гога

05.06.2019 13:21

А од кога то он ослобадја Бања Луку и ко је то заробљен у слободној Бања Луци,било би боље да се кандидује за градонацелника Сарајева ионако га подрзавају угусио се прицом о братсву и јединству на скупу у Сарајеву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бакиста

05.06.2019 14:11

Ја сам Србин,цетири године рата.Па докле цете пропагирати ту мрзњу националну.Па ста фали Драску супер момак не мозе никако бити лосији од ове мафије.Ви црвени мундири владате на лазном патриотизму 15 година.Докле цете да крадете овај народ багро,докле

Name

Директ

05.06.2019 14:46

Гога, од кога, то мозда и најбоље знају управо градјани Бања Луке.

Name

Драско

05.06.2019 13:22

Био би ред да постанеш градоначелник, па да твој татица врати фирме из Словеније у БЛ па да мало и он пролази на тендерима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зградојциц

05.06.2019 13:23

Само нека ЗГРАДОЈЦИЦ оде из бања луке и његови кисобрани

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па5ат

05.06.2019 13:23

Једноставно вријеме је за младе људе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

05.06.2019 13:27

Напријед Драско. Доле лоповска секта снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није него

05.06.2019 13:31

СНСД је ипак озбиљна партија и свјесна знацаја Блуке Анализе су направљене и јасно је да треба ново лице да Драскицу стане на црту има пар имена проф Владо Дјајиц води за сад и промовисе се на медијима али о томе када буде вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петyр Баелисх

05.06.2019 13:38

Не знам зашто ми овај мали иде на живце. Не вјерујем му.

ОДГОВОРИТЕ
Name

синип

05.06.2019 14:17

Зато што је шупаљ к'о звоно?

Name

Директ

05.06.2019 14:49

Гласај за СНСД, њима вјерујес. Видис и сам по одласку народа. :)))

Name

синип

05.06.2019 17:58

Не вјерујем ја никоме, али мали фолирант је мустра на квадрат. :-) А што се тиче одласка, подржавам. Нек иде ко год може ако ће му бити боље.

Name

Директ

05.06.2019 18:22

Измедју мустре и мунуте власти, ја лицно бирам мустру, мада ни ја ником не вјерујем. :)))

Name

Петyр Баелисх

05.06.2019 19:25

Ре: Директ Да сам из Бања Луке гласао бих за њега, јер никада нисам гласао у животу за СНСД. Мада кажем да ми нешто код Драшка не штима. Његове представе, жеља да је у центру пажње, оно што је хтио маправити на концерту Хариса Џиновића у БЛ...Ко ти гарантује да га неће опет купити?

Name

ЦОВЈЕК

05.06.2019 13:39

Порука нека буде свима нама...дабогда имали у сваком граду једног Драска Станивуковица...само једно Драско ниси у праву, требас цувати главу јер када поједини буду исли на дно неце гледати кога треба убити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

05.06.2019 13:39

Ста вриједи ако побједи сведно це снсд да покраде изборе уз помоц ЦИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгце

05.06.2019 13:39

Мој Драско гледају се резултати ко је ста урадио,не води се политика тако сто се сликас ,снимас цупас асфалт и пљујес на све сто се уради, теби не ваља бас ниста е са тим радом никад нецес постати градонацелник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

05.06.2019 14:51

За локалну политику су најбитније локалне теме, попут (квалитета) асфалта измедју осталог.

Name

БЛ

05.06.2019 13:46

Вриједи дати глас. Он је за разлику од других, директно уз народ, лице у лице, труди се и бори, не као остали политицари. Медутим, питање је да ли изборни систем функционисе исправно!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ваља

05.06.2019 16:45

Пробати и увјерити се , без ризика нема ни одговора

Name

W

05.06.2019 13:52

ЗА ДРАСКА ПОДРСКА БЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поп јовица

05.06.2019 14:00

Драшко,сви нормални и поштени људи су уз тебе! Црвена секта неће имати милости,пљуваће те преко својих медија дан и ноћ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

05.06.2019 14:35

Мало је то, много мало да би извојевао побједу. Да би пибједио мора прво придобити ове што су против њега. Ако њих како убиједи има шансе у супротном слаба вајда.

Name

МГ

05.06.2019 14:12

Сине танак си ти за градонацелника БЛ ту треба много много веца звијерка,тренутно не видим никог из опзиције да мозе Игору стати на црту,јер цовјек је препородио БЛ,постен,сталозен,радан и сто је највазније никог не пљује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

05.06.2019 14:53

Онда танки су и многи (млади) градонацелници сиром Европе и свијета. ;)

Name

Петар

05.06.2019 15:02

Ал аминује криминал...

Name

Лаус

05.06.2019 17:13

По чему је препородио

Name

Ре МГ

05.06.2019 17:30

Е слатко ме насмија са овом бајком.

Name

Ре МГ

05.06.2019 18:17

МГ , да ли си ти из Мркоњића , питај Радојичица шта има у Хрватској и Црној Гори , А он није препородио Бањалуку већ је уништио од најљепшег града пуног паркова , зеленила , игралишта , европских спортских клубова , направио сеоско ругло звано Мркоњичка сеоска махала , то су ти резултати Радојицица ,

Name

ЛУКА

05.06.2019 14:16

СРЕЋНО СТАНИВУКОВИЋУ,БАЊА ЛУКА ЈЕ УЗ ТЕБЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Б.

05.06.2019 14:17

Овај дјецко је перспектива. Он и Стефан Благиц су нада овог безнадја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

05.06.2019 14:32

Браво Момак...

Name

Болид

05.06.2019 15:06

Хахахаха .... е одавно се овако нисам насмијао. Какав кретенски кометар хахаха, цуј јос и Благић хахахаха

Name

Гаги

05.06.2019 16:43

Е најбоље би било и да се Благиц кандидује па мозда и онај дебели Његос из парка и да идем да скоцим са моста и да никад не испливам.

Name

Горан Б.

05.06.2019 17:53

Ти си вец скоцио али ниси свјестан. Зато цете ови момци освијестити

Name

Ре Гаги

05.06.2019 17:53

Кад може Бисерка, онда могу сви.

Name

Рви

05.06.2019 14:19

Немој ти ниста ослобадјати молим те.Недо Бог да се зарати ,тебе и таквих слицних теби неби стигли ни у Аустралији.Говорим из искуства,кад је рат поцео имао сам осамнест година и сит сам оваквих маминих и татиних синова.Манекен,ајд један селфи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.06.2019 14:38

Је ли бољи способан за рат па да те води у рат или неко ко нас неце ни увести у рат?

Name

Градјанка

05.06.2019 14:22

Драско це добити ове изборе сигурно.Знају они то и покусаце све јер они знају да их цуза цека цим изгубе. Затим треба дати сансу неком новим па цемо видјети. За цетири године бирацемо новог ако он неваља. У томе је љепота демократије. Наса судбина јесте у нааим рукама само вецина то јос не види.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

05.06.2019 14:37

Браво Драшко. Само напред

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања лука

05.06.2019 14:38

Само напријед уз тебе је Бања Лука и сви који су отисли из ње на баустелу по Европи захваљују и банди из снсд И полттонима попут Стевандица дезертера Цавица Талица и осталих вукова Бранковица

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРДЈО

05.06.2019 14:43

Драско неце красти као ови црвени ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аустриа

05.06.2019 14:44

Прво морас ставит И стразаре да цувају гласацке мјеста И гласацке листице ту само Мозе бити насиље а знасе засто И од кога дасе неоткрију лопвлуци свако добро зелим ти царе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко

05.06.2019 14:52

Бићеш најбољи кандидат за градоначелника. Твоје знање вриједи више од неколико факултата. Ти ћеш знати да користиш стручњаке, ане као ови што раде од прије времена твога рођења. Да твој избор буде на обострано задовољство, СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тртмрт

05.06.2019 14:58

Ја сам се морао ослободити вас свију поново 2006, а моји су досли у БЛ јос 1912. и Србин сам да не буде забуне... Ако је овај мали главни конкурент СНСД-у и они су онда тараба. поз из ЕУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реална процјена

05.06.2019 15:00

Ово је изнудјена и исхитрена одлука ПДП-а под притиском Станивуковица. Нема сансе да он побједи у трци за градонацелника кога год други табор кандидује јер они имају цитаву масинерију иза себе. Опозиција или то сто је остало од ње морала је смоци снаге и изаци са заједницким кандидатом. То је требао бити Бореновиц, Црнадак, а мозда најбоље Тривицка. Само тако је постојала санса. Овако одмах моземо реци да немају сансе. Станивуковицев плафон је био то сто је добио на прослим изборима. Зиви били па видјели. Не зелим ниста лосе реци за њега али он није дорастао заиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

06.06.2019 09:17

Све тачно. Момак можда има исправне ставове, уколико не глуми шзо ке исто могуће, али нема дана радног стажа, нема образовања, има оца сумњиве прошлости и сумњиво стечено богатство. И сјајан маркетинг.

Name

Са стране

05.06.2019 15:02

Овај се понаша као да ми не памтимо шта су радили кадрови ПДП док су били на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аустрија

05.06.2019 15:57

Свијетла точка,у РС, млади људи требају водити народ,не комуниста,Хрват,преварант, мафијас који исељава Србе

Name

Е

05.06.2019 16:10

Ја сам заборавио. Једино ми је остало у сјећању да су нас у својој кампањи засипали из авиона својим пропагандним лецима.

Name

Драско

05.06.2019 15:23

Имењаце лако је то рећи и обецати али тешко обећање испунити, или можда имаш некакав чаробни штапић и оно цири бу, цири ба и жеље и замисли се испуњавају. Ако посједујес штапић чаробни крени одмах да би добио градонацелницку функцију скидај Додика и његове. Нешто би морао И знати сам а не да саветници раде за тебе, није то фирма твог тате где платиш неког паметног човека да ради за тебе, ово је политика а кроз политику стиче се моћ и богаство и сви хоће то па и твоји будући саветници. Кажеш да цес радити џаба па онда опет кажеш да ће ти бити плата у висини просечне у БЛ. Некако не причаш исту причу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда БЛ

05.06.2019 15:38

Тај момак није процитао ни 3 књиге

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

05.06.2019 18:31

А тек ове насе "факултетлије" на власти. :)))

Name

Реално

05.06.2019 15:41

Овом народу, друштву, како год , помоћи нема. Подмитљив, подкупљив, са таквим је најлакше манупулисати. Стога, свеједно, била позиција или опозиција на челу, жабокречина ће остати и даље жабокречина. Здравог потенцијала нигдје на видику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

05.06.2019 16:14

У том грму лежи зеко.

Name

Директ

05.06.2019 18:35

Ако побједи, он це бити мозда и први градонацелник Бања Луке у историји, који је досао из привреде, као и најмладји градонацелник у историји Бања Луке. То сто је досао из привреде је најјаци адулт, с обзиром да је такве тезе до цак немогуце поткупити.

Name

xxл

05.06.2019 15:45

А да се кандидује у Бијељини, ту га једино цијене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

05.06.2019 15:46

Драшко, удри банду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро

05.06.2019 16:08

Само напријед И храбро дјецко,ти си свјетло у тунелу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

05.06.2019 16:41

Браво станивуковиц народ је уз тебе.Растјерај Дрварцане и остале криминалне групе из БЛ.Буди поздрављен и цувај се Багре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко89

05.06.2019 16:42

Гласам за тебе људино. Промјене требају и те како!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Два црна гаврана

05.06.2019 17:26

Највећа препрека су бројачи гласова, бирачки одбори. И на крају тај фамозни ЦИК. Треба то савладати. Ваља савладати ту широку и дубоку, хировиту и вировиту црну ријеку. Али стајања и одустајања нема, 'ваља нама преко ријеке', која је црна и не модра као у познатој пјесми чувеног Мака Диздара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

05.06.2019 17:31

Гледај ти Драшко да неко постави стражаре пред подрум Централне изборне комисије. Ако Миле и Бакир опет украду папир за штампање гласачких листића из подрума, неће помоћи ни да ми сви изађемо на изборе, и гласамо за тебе, кад ће они имати милион гласова, ако им затреба. Кључ напретка у овој земљи је у Изборном закону. Док год је изборе могуће украсти без икаквих проблема, нећемо се ми ријешити диктатуре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

05.06.2019 18:20

Драско це побиједити сто посто само уколико се изборни закон промјени

Name

Милос

05.06.2019 17:55

Имас моју подрску ал не мозес ниста урадити ако немас своје одборнике односно вецину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драгон

05.06.2019 18:53

ДРАСКО ПОДРСКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

05.06.2019 19:00

Ми смо уз тебе........

ОДГОВОРИТЕ
Name

З

05.06.2019 19:17

ДРАШКО СВАКА ЧАСТ. ДРАШКО ПРВИ ОСЛОБОДИОЦ. САМО НАПРЕД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будала као и ти

05.06.2019 20:21

Респект за храброст и осјећај правде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драско

05.06.2019 21:55

Само напријед упали нам свјетло

ОДГОВОРИТЕ
Name

КиГо

05.06.2019 22:05

Браво Драско!Вријеме је за младе људе као сто си ти, који воле РС а нису национално настројени.Мој сан је да сваки град има једног Станивуковица било би нам свима боље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

05.06.2019 22:29

Нек цркну душмани, Драшко само напријед соколе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мурија

05.06.2019 22:57

Ниста се нема за изгубити у овој пропасти БЛ. Треба момку дати сансу. Дјелује постено а И воли свој град док садасњем градонацелнику не знаци БЛ. ниста само да трпа у своје дзепове.Сретно Станивуковицу све најбоље тијд зелим И да побједис на изборима за градонацелника .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рw

05.06.2019 23:47

ПОДРСКА СТАНИВКОВИЦУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грујица

06.06.2019 02:11

Политицар никада не мозе да буде постен цовек - упамтите! Пре висе од 50 год. мој покојни деда тада је имао 65 година ми је рекао: дете, ако ти верујес; политицару, полицајцу, трговцу, адвокату, зенама....онда одмах узми канап и обеси се, да се немуцис у - зивоту!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И

07.06.2019 15:03

Ста то знаци, да Драска унапријед одбацимо због твоје тврдње да нема постеног политицара?Ста мислис, да мало анализирас ове на власти. Апсолутно је потребна смјена, без обзира о коме се ради .

Name

Цј

06.06.2019 02:32

ПОДРСКА МЛАДОМ ДРАСКУ ЗА ПРЕСЈЕДНИКА САМО ЈАВНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огорцена

06.06.2019 08:59

Мој глас Станивуковицу млад памезан директан увијек уз народ он и млади ПДП су супер указују на свакодневне проблеме и боре се за народ свака му цаст да јос неко хоце да се толико залазе бори апелује указује ал овом народу незреба памет истина они воле цути само оно сто њима одговара па нека је и лазНапред Драско БЛ је уз тебе од нас десет гласова укуцани бабе деде и јос уза и сора фамилија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

06.06.2019 10:31

Треба му дати глас, да ови сто праве протесте заузму тргове. Мозда онда и БЛ поцну безат из града

Name

па да

06.06.2019 10:50

Подрска Драску је подрска за свијетлију будуцност свих градјана БЛ, а не само одредјеног броја из кримогене структуре власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стеван Кепец

06.06.2019 17:33

Ослободити бањалуку, организовати референдум, прогласити бл дистриктом, уци у нато, бомбардовати лактасе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран из Љубљане

06.06.2019 18:28

Моја ПОДРШКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подршка

06.06.2019 20:50

Драшко, и Богу си мио. Напред!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицан цовјек

07.06.2019 09:33

Браво Станивуковицу,уз тебе це увјек бити овај обицан народ,који је изваран,обесправљен,понизен,вецина правих бораца,а не подгузних муха које се роје око гузица срамних политицара,уз тебе до побједе правде и истине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драско

07.06.2019 14:44

Мозес побиједити само ако изадју на изборе они који инаце не гласају, И ја сам један од њих, јер је ово све исто сто се до сад нудило. Не оцекуј подрску од опозиције, они ти се радују јер су се они намлатили пара, а једино зеле да их сацувају. Сви це они теби подапињати. Логицно, једног дана цес их све поткацити, Али зато це тек тад наступити позитиван преокрет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамара

07.06.2019 17:10

Подрзавам Драска за градонацелника. *Миксета*је лосе одсвирала своје. Напред и сретно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дај Бозе

08.06.2019 07:35

Ех драги Драско, моли се господу Богу.Не да победис на изборима, него да дозивис стоту. Мозда ниси свестан у ста се упустас а ако јеси. Ееее, онда си веома храбар и заслузујес да победис.Покази народу да мозе и другације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градоначелник Драшки Станивуковић

08.06.2019 10:52

Бањалука је једино мјесто гдје се не може лако красти ба изборима. Зато ће Драшко бити нови ГРАДОНАЧЕЛНИК. Има петљу, и заслужује то! Проблем остаје у мањим мјестима, гдје су поједини добијали и по 100% гласова, као Шолаја Душица (крезава) нпр. Подршка за ДРАШКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симс

10.06.2019 11:09

А одакле теби паре, кад ти ништа не треба, све сами поштењаци и за џабе би радили

ОДГОВОРИТЕ