Шокантна сцена: Пао током меча

Шпански 19-годишњи тенисер Никола Кун срушио се за вријеме меча против Мише Зверева. Биле су то шокантне сцене, Зверев је одмах дошао до њега како би му пружио помоћ.

Свијет 21.03.2019 | 12:58
Шокантна сцена: Пао током меча
Беспомоћно је лежао на терену у сузама, а онда су га успјели окренути и подићи. Уз помоћ тренера једва је изашао с терена, а публика га је подржала снажним аплаузом.

Ситуација се догодила кад је Кун кренуо на једну краћу лопту и прије него што је стигао до ње, изненада се срушио на трбух. Претрпио је јаке грчеве у леђима, толико јаке да се није могао ни окренути. Тренер је први стигао до њега.

Млади Шпаније 255. на АТП листи, а овај меч је морао предати код резултата 6:4, 5:7, 2:2.

(индеx.хр)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Срам "вас" било

21.03.2019 13:10

Жалосно, ј.... овај тенис, кад ови што сједе у публици гледају на тебе као да си шоу и гуз... ни да мрдну, да ти помогну!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спорт

21.03.2019 14:43

Па да си икад исао на мец, знао би да не смијес прици терену... зато и постоје тренери, доктори и помоцно особље турнира. Платис карту да гледас врхунске спортисте, који се, успут, не би требали упустати у мец ако нису спремни. Као и у сваком другом спорту..

Name

Свашта више

21.03.2019 15:52

Па нисам, али знам да би требали имати екипу на терену која унесрећеном пружа подршку, избавља га. Какав спорт, гдје је ту хуманост?! Најбоље славити мртве људе, исказивати жал, ццц... Какво примитивно размишљање имаш! Тако "појединци" ударе човјека на улици и пошто их нико не види, они бјеже и остављају га да цркне! Баш жалосно што сте такви.