Мијат је извукао проблем испод тепиха...!

"Огласио" се и Миливојевић! Упркос победама и освајању групе у Лиги Ц Лиге нација, и даље нису решени проблеми који муче национални фудбалски тим већ дуже од годину дана.

Фудбал 23.11.2018 | 20:40
Мијат је извукао проблем испод тепиха...!
Још од смене Славољуба Муслина након што је изборено место на Светском првенству, јасно је да у репрезентацији Србије нешто "смрди".

Буру је подигла изјава Луке Миливојевића након Светског првенства, када је оптужио селектора Младена Крстајића за лоше резултате у Русији.

Потом је незадовољство изостаком из тима истакао Мијат Гаћиновић, а селекцију је, бар док је селектор Крстајић, напустио и Марија Настасић.

Константно игнорисање ситуације из редова ФСС и гурање целог проблема под тепих, чему је помогло неколико победа над Црном Гором и Литванијом су мало умирили ситуацију, а онда је све опет заталасао Гаћиновић.

Фудбалер Ајнтрахта је признао да је непримерено реаговао због тога што га је Крстајић заменио већ на полувремену меча са Литванијом (4:1) у уторак, додавши да није он највећи проблем у репрезентацији.

У међувремену, на Инстаграму се "огласио" покретач "побуне" Миливојевић, фотографијом управо у белом дресу , уз иконицу "орла" у опису исте.

Слика је двосмислена с обзиром да у белим дресовима игра и његов клуб Кристал Палас, чији је заштитни знак такође "орао".

Међутим, случајност је превелика са тренутком у којем се налази Гаћиновић. Често кажу да слика говори више од 1.000 речи, па тако и ова.

У међувремену је најављена нова смена селектора и одлазак Крстајића, који је након Литваније и сам изјавио да је "далеко март" за њега и његов стручни штаб.

Нема сумње да нас заиста чека неколико дугих месеци када је у питању репрезентација Србије.

Надамо се само да нас то неће коштати још једног пропуштеног Европског првенства, које чекамо од 2000. године.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар