Mijat je izvukao problem ispod tepiha...!

"Oglasio" se i Milivojević! Uprkos pobedama i osvajanju grupe u Ligi C Lige nacija, i dalje nisu rešeni problemi koji muče nacionalni fudbalski tim već duže od godinu dana.

Fudbal 23.11.2018 | 20:40
Mijat je izvukao problem ispod tepiha...!
Još od smene Slavoljuba Muslina nakon što je izboreno mesto na Svetskom prvenstvu, jasno je da u reprezentaciji Srbije nešto "smrdi".

Buru je podigla izjava Luke Milivojevića nakon Svetskog prvenstva, kada je optužio selektora Mladena Krstajića za loše rezultate u Rusiji.

Potom je nezadovoljstvo izostakom iz tima istakao Mijat Gaćinović, a selekciju je, bar dok je selektor Krstajić, napustio i Marija Nastasić.

Konstantno ignorisanje situacije iz redova FSS i guranje celog problema pod tepih, čemu je pomoglo nekoliko pobeda nad Crnom Gorom i Litvanijom su malo umirili situaciju, a onda je sve opet zatalasao Gaćinović.

Fudbaler Ajntrahta je priznao da je neprimereno reagovao zbog toga što ga je Krstajić zamenio već na poluvremenu meča sa Litvanijom (4:1) u utorak, dodavši da nije on najveći problem u reprezentaciji.

U međuvremenu, na Instagramu se "oglasio" pokretač "pobune" Milivojević, fotografijom upravo u belom dresu , uz ikonicu "orla" u opisu iste.

Slika je dvosmislena s obzirom da u belim dresovima igra i njegov klub Kristal Palas, čiji je zaštitni znak takođe "orao".

Međutim, slučajnost je prevelika sa trenutkom u kojem se nalazi Gaćinović. Često kažu da slika govori više od 1.000 reči, pa tako i ova.

U međuvremenu je najavljena nova smena selektora i odlazak Krstajića, koji je nakon Litvanije i sam izjavio da je "daleko mart" za njega i njegov stručni štab.

Nema sumnje da nas zaista čeka nekoliko dugih meseci kada je u pitanju reprezentacija Srbije.

Nadamo se samo da nas to neće koštati još jednog propuštenog Evropskog prvenstva, koje čekamo od 2000. godine.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar