Путин није спречио стављање Косова на дневни ред Скупштине Интерпола

Руси су подржали усвајање тог дневног реда, иако је и само стављање те тачке на дневни ред седнице Интерпола грубо кршење правила и Статута

Србија 19.11.2018 | 19:12
Путин није спречио стављање Косова на дневни ред Скупштине Интерпола
Сутра је дан одлуке. Гласање о захтеву Приштине за чланство у Интерполу, према програму Генералне Скупштине ове међународне полицијске организације требало би да се одржи сутра у Дубаију. Овој одлучујућој рунди претходило је одлучивању о стављању захтева привремених органа власти на Косову на дневни ред овог заседања. Том захтеву нису су успротивили представници Русије, нашег традиционалног савезника у борби за очување територијалног интегритета и суверентита над Косовом и Метохијом. Наиме, како сазнаје Телеграф, Руси се нису ни обратили овом телу.

У име Србије, а против самог укључивања питања пријема Косова на дневни ред, после интервенције српске делегације, говорили су Шпанија, Кипар, Кина, Сирија, Венецуела, Суринам, а у корист укључивања те тачке су говорили представници САД, Француске, Гвајане.

- Руси немају инструкције од своје Владе да говоре, али ће гласати. Усвојен је дневни ред са Косовом као тачком дневног реда па ће се у сутра гласати о Косову - сазнаје наш портал.



Наиме, Руси су подржали усвајање тог дневног реда, иако је и само стављање те тачке на девни ред седнице Интерпола грубо кршење правила и Статута.

Директор Међународног института за безбедност Орхан Драгаш каже да не треба изгубити из вида да Русија гледа првенствено свој интерес, па и кад је питање пријема Косова у ову полицијску организацију, будући да се прича да ће следећи шеф Интерпола управо бити Рус, генерал Александар Прокопчук.

- Иако је Интерпол полицијска и екпертска организација, а њене чланице могу бити само земље чланице УН ово је данас пре свега политичко питање и према њему се сви тако односе. У прилог томе да велике силе гледају само свој интерес говори и чињеница да је и Русија гласала за стављање на дневни ред питање пријема Косова у Интерпол, иако је и само стављање на дневни ред тог питања грубо кршење правила и Статута те организације. Међутим, поновићу, и у овом случају Русија гледа само свој интерес и не жели да се конфронтира са великим силама будући да жели да следећи шеф Интерпола буде управо из њихове земље - казао је за наш портал Драгаш.



Како је напоменуо, наша дипломатија, министар полиције и председник Александар Вучић уложили су огромно време и напоре да убеде чланице Интерпола у штетност пријема Косова у ту организацију, као и на кршење међународног права и правде.

- Међутим, одавно већ међународно право није аршин према које се велики владају већ сила и међународни утицај који имају - истакао је Драгаш.

У прилог овоме, говори и данашња изјава потпредседника Владе и министра унутрашњих послова Небојше Стефановића из Дубаија где се одржава Генерална скупштина Интерпола.

Како је рекао постоји намера да се збуне државе о начину како се гласа, наводећи како ће бити могуће остварити увид у резултате гласања, а свесно изостављајући чињеницу да се то не односи на тајно гласање.

- Поред нејасних обавештења, која су не само неблаговремена, најављује се и процедура да уколико дође до гласања у коме тзв. ''Косово'' не добије потребну већину за улазак, да ће се потом одредити пауза, а онда након паузе иде се на ново гласање. То је потпуно супротно правилама која јасно говоре да ће се одржати два гласања, без помињања икакве паузе. Очигледно да ће сви покушаји бити уложени да се у тој паузи обезбеди потребна већина уколико је не буде било у првом гласању - објаснио је министар Стефановић који предводи српску делегацију у УАЕ.



Он истиче да је очигледно да се политизација процеса наставља на начин да се ствара сумња да ли ћемо сутра имати оптужнице о којима ће се политички одлучивати, да ли ће се одлучивати на политичком нивоу, ко ће бити оптужен и да ли ће бити процесуиран.

С друге стране, министар спољних послова Косова Бехџет Пацоли је оценио да гласање у уторак о пријему Косова у Интерпол представља добар почетак, пошто је рат против организованог криминала и тероризма циљ Приштине.

И други представници косовске владе оптимисти су у вези позитивног одговора чланица Интерпола, мада су нагласили да Србија не престаје да лобира против пријема Косова у ту организацију.

(Телеграф) 

Коментари / 77

Оставите коментар
Name

БРАЋА

19.11.2018 18:16

БРАЋА!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

19.11.2018 18:33

а ви мени не вјерујете да су израелци наши прави пријатељи... то вам сад хаххахахах

Name

лабуд

19.11.2018 18:35

То Срби мисле тако,не вјерујем да и Руси тако мисле.

Name

Милко

19.11.2018 18:40

тацно су темпирали састанак Интерпола у дан кад нас прецједник нема времена јер полазе заклетву. Инаце би он назвао Путина и дао му упутства.

Name

Јоксимовић Пале

19.11.2018 19:01

Ето браће руса , заболи руње за Србе ко за лањским не заваравајте се пуно с њима. Они гледају интерес само. Висе воле сиријце него нас

Name

Путин

19.11.2018 19:20

Сутра це се Руси скупа са остатком свијета тако пописат по Србији. Зиви били па видјели.

Name

Баја и Путин (уживо)

19.11.2018 20:01

АЛО...да...Миле овде...о ђес Миле...јес положио заклетву...ма јесам...штај ово у Дубаију...интерпол, Косово те ствари..?? јбга Баја...да извинеш...Албанци подмазали добро...Није ти то фазон Путко...ја дошо на формулу...знаш оно фолови голови, сликање а ти мени са Хашимом по ходницима се састајеш...ама јеб** га...ајд видимо се на коњским тркама у Сочију, понијет ћу домаће ракије и свјеже јагњетине...видит ћем ној нови хелић...звијер..ххахаха...ајд Баја журим..воЗдра Путко..

Name

Црни Груја

19.11.2018 20:59

Сад вам криви Руси. А то што се Вучић лиже дупе западњацима то вас не занима. А све је то Вучић у Бриселу договорио.

Name

Ре

19.11.2018 21:52

Ста је ово бре сви нас мрзе,неце нико са нама па и браца наса.

Name

Скептик

19.11.2018 18:16

Ха ха ха... а Вучић тврдио како је Тачи гањао Путина по Паризу да се слика с њим. А сад Вучић може да се слика....Руси пријатељи.....Путин...највећи Путин...ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

немате висе Алија

19.11.2018 19:58

Србине мој нити коме требамо нити нам ко вјерује Сви православци на.м окрецу ледја .Једино но нас подрзавају мигранти Зиву били па видлили

Name

РЕ ,

19.11.2018 21:03

Ако Вучић није угањао Путина јест Марића, опет прича небулозе у Ћирилици. И опет је поносан. И Србија је у привредном успону, цифре говоре о успјеху, Вучић о цифрама. Слушај народе, статистика све каже.

Name

ја

19.11.2018 18:17

Видим да је Небојша Стефановић у првом реду.У првом реду вјероватно сједе министри а ту је негдје и Мектић

ОДГОВОРИТЕ
Name

007 Бонд

19.11.2018 18:19

Да се не лажемо, Србија никад неће ући у ЕУ. Србија никад неће да призна независно Косово. Србија ће само да реши сва ЕУ поглавља, и прихватиће европске прописе и регулативе, и само због тога ће у Србији и бити боље. БиХ такође никад неће ући у ЕУ, јер имате Републику Српску, а она/ви радите све што ради Србија. ...Србија такође никад неће ући у НАТО, али, НАТО ће сам да се наметне Србији, и биће главни ,,партнер'' Србије (за овај део Европе).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сабан

19.11.2018 18:39

Јес кад би се питало вас у РС и Србији ал на срецу пита се Нато а Русија само мозе да се помири са таквим стањем

Name

аналитицар

19.11.2018 18:39

Да си мало висе цито знао би јер се код Срба истина крије да је 1996 Милосевиц нудио Олбрајтовој да Србија удје у НАТО и да изграде војну базу.Олбрајтова је лијепо одговорила да нису заинтересирани за такву понуду.

Name

ре

19.11.2018 18:46

Кад додјете једном памети да се престанете бусати у историју е тад це Србији и Србима бити боље. И кад си казете да је било погресне политике од Милосевица па до Вуцица.

Name

Радојица

19.11.2018 19:00

Волио бих да буде тако како кажеш само што бих ја разрадио радњу на мало дужи период. Језичак на глобалној ваги незаустављиво ће прећи на страну Кине и Русије како војно тако и економски. А тад се ситуација за Србе драстично мијења. Кад Руси поставе Турски (јужни) ток и удуплају Сјеверни ток став Њемачке и осталих европских земаља ће се заокренути за 90 степени а можда и више. Европска унија може и мирно да се распадне.

Name

@ Радојица

19.11.2018 19:15

Да ето Руси и Турци це да растуре ЕУ,на Србијанским и порталима РС се ево вец 30 година ЕУ распада и како Долар пропада и никако да се распадне.Нико не размисља ста би знацио распад ЕУ за Србију и РС.Ено Кинез и Руси једва цекају пропалу економију Србије да им се придрузи,ста це им сиротиња ни гаца на себи немају.

Name

Ре Радојица

19.11.2018 19:58

Дај број од дилера. Роба му је прва класа!

Name

Радојица

19.11.2018 21:05

Русија је показала своју моћ у Сирији а Сирија је много битна геостртегијски а и као прекретница у односима запада и Русије. Кина за коју годину постаје водећа економија у свијету са тенденцијом даљег раста. Кина од земље гдје је постојала највећа пиратерија технологије постала је друга земља по улагању у нове технологије. Комбинација Кина (економски гигант) и Русије (војни гигант) полако али сигурно преузима примат на глобалном плану. Западу је пропала тактика економског изнуривања Русије која се вратила на глобалну мапу као незаобилазни фактор. То се види и по параноичним западним антируским медијима. Само док прораде Јужни и дупли Сјеверни ток све ће вам се указати. Украјина аутоматски постаје слијепо енергетско цријево и тотално небитан фактор који више никад неће смјети ни помислити изазвати енергетску кризу јер неће бити у могућности да то ураде. А од јефтиног руског гаса ће зависити конкурентност европске индустрије.

Name

Ре

19.11.2018 21:52

Ти Радојица имаш проблем са мозгом.

Name

Радојица

19.11.2018 22:29

Обожавам кад неко води аргументовану дискусију

Name

Дзоо

20.11.2018 05:20

Радојица@мој црни Радојица оцито невидис а имас оци оцито амо гледас Хепy и ртс плацај тв претплату погледај мало светске тв куце о цему прицају бице ти лаксе веруј.

Name

поп

20.11.2018 06:58

Признат це Вуциц све само да остане на власти.

Name

Ре 007

20.11.2018 07:51

Тачно неће,док Чеда не додје за премијера,а он је следећи на реду.Једноставно када се испуне сви услови и остане само Косово биће извршен притисак на руководство Србије,ако не,оставке,смјене,свијет има начина и добро то зна.У игру ускаче,већ одано припремљен Чедо Јовановић и остала дружина дрогераша и лопова.Сценарио већ познат на овим просторима у случају РС,довођење Додика и лопова и подршка све док ради на уништењу РС.

Name

075

20.11.2018 08:11

@Радојица Опростите али што Ви користите или да ли Ви видите како треба етц.

Name

075

19.11.2018 18:21

У политици не постоје ПРИЈАТЕЉИ него само постоје ИНТЕРЕСИ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кобра

20.11.2018 09:46

Русија је увјек гледала само себе и свој лицни интерес,Србија,цуј Србија је за Русију задња рупа на свирали,била и остала,процитајте мало историју,па се увјерите колико нам је Русија била пријатељ,ама НИКАД.

Name

Дзоо

19.11.2018 18:25

Браво Срби идемо слозно за Русе.Е теско нама.Де нека ме демантује где нас нису издали осим оне резолуције ако цемо људски требали су и њу подрзати наси велики воздови су дозволили срамоту православног зивља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.11.2018 21:39

Бас тако. На спомен Путина и Руса пјенимо као падавицари.

Name

израелац

19.11.2018 23:24

А на свијецком првенству у социју се вијорила застава косова јос прије 2 године... само нас наси медији дезинформису ал сазнацемо ускоро засто је тако било .. мафија мафија

Name

Висе Лара много музике

19.11.2018 18:25

Пара врти гдје БУРГИЈА НЕЋЕ ,, лова је у питању какви пријатељски интереси . Кога Русија помазе лоше се провео

ОДГОВОРИТЕ
Name

Странац

19.11.2018 18:26

А зато се Путко грлио и љубио прије пар дана са Тацхијем јој брацо срби ста цемо сад издасе нас и и тата и мама(Русија и Путин)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.11.2018 21:41

Послацемо им укор за непримерно понасање.

Name

Реx

19.11.2018 18:27

А засто би? Није Србија велесила а Русија њен вазал. Па ста то Србија ради сем демагогије.?Све су пристали сто Запад трази. Вуциц је највеци демагог у историји политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока

19.11.2018 18:34

Неки дан поста француска непријатељ од "вековног пријатеља" , данас путин (милин идол) црна гора нам не ваља, хрвати нам иду на зивце а о босњацима и сиптарима да и не говоримо. Ко оста ? Кинези? Да им вуциц саље свињске паппке у замјену за летеце аутомобиле??

ОДГОВОРИТЕ
Name

фероЛино

19.11.2018 19:44

Браво Зока

Name

Горан

19.11.2018 20:30

Зока, заборавио си комплетан мрски запад, НАТО, слободне зидаре и соросевце. Никог од њих органискт не подносимо. Поново смо остали сами...

Name

Роки

20.11.2018 06:56

Немој тако Зока. Шта је са француским десничарима? Шта је са аустријским десничарима? Није тачно да немамо пријатеља у свијету.

Name

Зоока

19.11.2018 18:45

Ватајмо се трулог Запада, Којотицу - Вуцицу немој нас висе лагати, Руси браца?!?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

19.11.2018 18:52

УВИЈЕК САМО ,,УСЕ И У СВОЈЕ КЉУСЕ,,јесте стара изрека али вриједи за сва времена..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИНТЕРПОЛ

19.11.2018 19:00

Емирати плацају пола будзета за Интерпол и наравно да су инсистирали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

19.11.2018 21:05

Браво,они и Арабија лобирају за Косово. Сто се тице Русије ниста ме не изненадјује. Сви политицари тј маријонете са Балкана раде за истог газду.Никакве они везе немају са Путином.само то нас народ не свата.Ми смо ти неискрени,који зелимо са једном на двије столице. Нема Србина да води Српски народ и дрзавне интересе.......!!

Name

Ко је први почео

19.11.2018 19:07

Ко је први почео? Ко се у Турској сликао са Порошенком и рекао да признаје цјеловитост Украјине? Ко је у Београду угостио Порошенка и поновио да се залаже за цјеловитост Украјине?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Од срца

19.11.2018 19:13

Путин узео Крим, па се цјенка преко Косова. Цака се да се људи навикну да је Крим под Русијом и Косово под Албанцима, па да се на некој од будуцих сједница усвоји "постојеце стање" као цињеница. Све је то велики бизнис запада и Русије, само ми није јасно засто се ми толико бринемо и колико процената нас це сутра имати довољно пара да једе, обуце се и да дјетету марку-двије да купи себи несто на одмору у сколи?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха...ха..

19.11.2018 19:18

Запад закон

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

19.11.2018 19:23

Ђесу вам браћа Монголи из Степа да вам штите Косово? Боље ови наши потурчени грци из цариграда него та ваша Косоока браћа хахахахаххах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хамис

19.11.2018 19:28

хаххаха брат Путин ,Руси итд .Новцанице Срби моји драги ,Хасим за 5 минута на ходнику са Путином договорио висе него Вуциц на 16 састанака

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

19.11.2018 21:24

Свака цаст господине,ово је најбољи коментар.

Name

Пропас

19.11.2018 19:33

Каква Русија,док овако размишљамо и леми и АВ нам просипају русофобију нама нема спаса,нема нам посла,нема преко гране,из РС-А могу до Б.Брода и назад.Па неби дјеца највиших функционера из Русије живјела и студирала у САД. Срби са својим водама се ударају у прса а плата 300е док њихове породице милионе ваљају и причају празне прице ...Поздрав из РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука Лабан

19.11.2018 19:57

Путин је једна смрадина обична, срби му ништа не значе. Ми смо му битни док преко нас може остварити своје циљеве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брисел

19.11.2018 20:12

Попишај више И Интерпол Србија треба да напусти сарадњу са Интерполом одмах.Пустили су Дивјака ,Харадинаја,Ганића.....значи да Србија није призната као држава И чланица НАТОА..

ОДГОВОРИТЕ
Name

руxелл

19.11.2018 20:45

Србија је злоупотребљавала интерпол, сада ће Албанци узвратити сличном мјером

Name

Руски брат

19.11.2018 21:06

руxелл, кога ће албанци да ставе на потјерницу? Сви осумњичени срби су одавно испоручени Хагу. Осим тога, ако заиста вјерујеш у Харадинајеву невиност, онда ми је све јасно.

Name

Шта Очекујете Од Руса

19.11.2018 20:52

Људи су лепо тражили да њихов хуманитарни центар у Нишу добије исти статус као нато војници у Србији и Вучић их завлачи већ 6 година? Нису ни Руси сисали весло!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руски брат

19.11.2018 20:57

Ако руси нису одбили да се захтјев уврсти у дневни ред, не значи да ће сутра гласати у корист албанаца. Руси су увијек били дипломате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗОКИ

19.11.2018 21:05

Мој деда је увијек говирио:"Јадан хе онај Народ кога је Рус бранио и Јевреј хранио".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са Американцима си увијек на чисто

19.11.2018 21:33

У Америци пензионери који су здрави раде као помоћно особље у разним установама. Тако дају свој симболични допринос заједници у којој живе а успут зараде нешто и новца. Код нас је то такође могуће, само треба имати идеју шта би то они могли радити. У том смислу ево једног приједлога хттпс://www.мојстан.орг/блог/216-домацини-пронасли-нацин-да-зараде-оброман-новац-издају-станове-за-1-000-зиве-у-тудем-за-150-еур нема ту много посла а за пензионере и више него довољна зарада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нек је жива глава

19.11.2018 21:43

Ситуација у Дубаиу је таква да је сада најважније да се српска делегација врати, читава и неокрњена, без ожиљака и посљедица по чланство. Да се безбједно врате и оне чланице што на старлете личе. Са робом из шопинга, наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прика

19.11.2018 21:54

јесул Руси изразили забринутост?? Оцигледно се Путин у Паризу договорио са Тацијем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија

19.11.2018 21:58

Еее моји Срби, нас изгледа нико не воли, а и како би нас волио кад смо праве преливоде и овдје код нас ал и у Србији. Лаземо, крадемо, обмањујемо, варамо, замајавамо и себе али и друге, па нас због тога нико не воли, цак ни наса "браца" Руси. Ми зивимо на погресним поимањима зивота и свијета, гдје влада само интерес а ми мастамо и лаземо и себе и друге да це нас Руси ститити и подрзавати. Руси подрзасе Косово, а нама дају старе Авионе, који скупље костају док се ремонтују него сто вриједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

20.11.2018 07:03

За све су криви наши болесни митови и измишљена историја! То што ми учимо у школама, то су све измислили Вук Караџић и браћа Грим. Ми смо чак и Караџића прекрстили у некаквог Стефановића, јер нам смета његово турско презиме. Стока смо ми велика, али ја и даље смстрам Русе нашом браћом. Нису они криви што смо ми преливоде и говна, они гледају свој интерес. Тако ти је то.

Name

ИНТЕРПОЛИЗАЦИЈА

19.11.2018 22:53

ПРЕКОСУТРА ЦЕ СИПТАРИ ДОДИКА СТАВИТ НА ЦРВЕНУ ИНТЕРПОЛОВУ ПОТЈЕРНИЦУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пабло

20.11.2018 07:04

Навикнуо је он бити на некаквим листама.

Name

Дубаи

20.11.2018 00:08

Мозда је ово само одговор Путина на седење Вуцица на 2 столице!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

аустриа

20.11.2018 06:04

Ех моје будале неписмене и залупане ита кога руси стају само гдје је злато паре капитал а од вас биједе само колеру цовјек да добије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пабло

20.11.2018 06:53

Руси се попишаше на Србе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

20.11.2018 07:03

Сад це и рачуни за Мигове,хаха,оне лего Мигове,е моје будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

20.11.2018 07:28

Кад це проци та фама та супља прица браца Руси.Ста ако смо православан народ .Па и Бугари и Грци а и Црногорци су православан народ ето и Украинци и нисам цуо никад никог од њи да казе Мајка Русија ми и Руси браца.То само ми луди Срби буљезгамо без везе.По том знаци и сви муслимани су браца па ирак и Иран рат трајао висе од 30 год.Руси су веле сила као и Амери па и велесиле неки земаља ЕУ али оне гледају своје интересе.У политици нема љубави има само Интерес.Ово је порука Вуцицу као оно у Паризу да нема зезанције бирај страну .Али насе медије то разводњавају да оно у Француској је намјерно направљено па само будала ммозе мислити да Путин или било који озбиљнији дрзавник и њихове слузбр немају информацију ко гдје ста како а камоли гдје ко стоји или несто друго.Ста то ко дјеца у сколи на великом одмори трце по ходницима и играју се гање.Па и тамо има бар редар.Па ево посље француске фодје и Спанија и тамо на текмицењу каратаса Косовска застава па ево сад и браца Руси признали Косовскибпасос о цему ми овде прицамо.Ста је то путин Урадио продао Србији старе авионе којима је рок употребе истакао и јос поправке и резервне дјелове купујемо из Русије еј узелли су нам НИС дјабе без пара зајебали бас.треба сто прије приклоноти се ЕУ каква год она била и онак нам дјеца одосе у ЕУ.Треба уци и у НАТО.Мали смо ми да би се курцилинтако великим силама а далеко далеко смо од Русије.Пролазе возови ибу једном смјеру ЕУ и Америке и у другом Русије нас вагон стоји на слепом колосеку и ако се не прикаци негдје возовиводосе а ми цемо и даље остати на слепом колосеку нецемо бити нигдје.Србија је вреца за ударање трениинг на којој вјезбају и кедни и други.Због насе глупости усљиви политицара насе тврдоглавости зиви били па видјели доце на ред и Сандзак а и Војводина.Сједеци на две столице Србија нема циме да тргује са великим силама .Ако је са једном замјери се другој или обратно .Овако смо ни на небу ни на земљи замјерили смо се и на обе свјетске силе.Дабас су нека нова времена каземо нецемо у нато они су нас бомбардовали.Па тукли су се и Њемци и Дранцузи па су опет заједно неморамо се волити али морамо сурадјивати.Па Њемци су нас у другом светском згазили па смо посље рата нахрлили а и сада трцимо у ту земљу главом без обзира.Па вецина земаља која је у ЕУ и нату су нас бомбардовале уз благослов Русије па опет бјезимо у те земље првенствена Аустрију Њемацку Италију итд.Руси су Руси прица за себе ми требамо гледати нас и нас народ који нико негледа.Евоо цитам пола југа Србије ради у Бугарској еј а засто па земља у ЕУ у Нату а и ратовали против њи.тако да од два зла треба изабрати мање како год да изгледало у овом слуцају то нузно зло је ЕУ и НАТо.Јер ми и јесмо билини смо дио Европе.Сљедеце посље Интерпола бице војска Косова па и столица у ООНе а и признање хтјели ми то или не зељели ми то или не зељели. И цим прије свега тога будемо свјесни боље цемо проци.Цекати нека боља времена па покусати вратити Косово .Поз добри народе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

20.11.2018 07:32

Ма није могуће!!!!! Мајчица Русија???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

20.11.2018 07:35

Немогу да вјерујем шокиран сам, зар и ти брате Путине и мајко Русијо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јасно

20.11.2018 07:58

Путин неможе да заспи,нити да се пробуди,а да не помисли шта ли Вучић,Додик и они тамо раде.Овде народ замлаћују потпомогнути Лазанским,дрецуном и слицнм плаћеницима.Путин ради процјену на глобалном нивоу,у интересу империје.и свакако гледа да нанесе што мању штету савезницима али никако у корист своје штете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

20.11.2018 08:00

Пустите људи Русију и приђите САД.Све ће за Србију бити другачије од бржег уласка у ЕУ, па треба ући и у НАТО, а ове што нас зову браћо одашовит.Погледаје од бомбардовања па до сада шта су они урадили за нас осим што су нам подвалили старе авионе које смо платили па се курчимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

20.11.2018 08:11

Све док се Србин неријешени Милошевићевих мисли и људи и Марица који велича и интервијусе његове мислиоце нема нама ни Е од европе нити нормалног свијета

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лана

20.11.2018 08:25

драги моји срби будимо сложни нико нам неможе ништа штосе љутите на друге ми смо пуни лопова издајица мони није крив нико знам за калулике за ислам дасу нам душмани волите и поштујте своје лако ћемосе одбранит погледајте само црногорце каквису погледате кућне лопове пилитичаре издаице прво треба смакет лопове издаице па онда нешто говорит нико никог нехапси друге нације само србе и ми измеђусе емој народе жалосно

Name

Цг гцг

22.11.2018 15:06

Сад вас и Руси мрзе. Е Срби погледајте мало око себе. Сви вас наводно мрзе ви и даље исту плочу вртите

ОДГОВОРИТЕ