Иван Миљковић напустио ОСС!

Прослављени одбојкаш неће више бити први потпредседник националног Савеза.

Остали спортови 03.11.2018 | 13:30
Иван Миљковић напустио ОСС!
Трофејни српски одбојкаш Иван Миљковић напустио је данас функцију првог потпредседника Одбојкашког савеза Србије.

"Прослављени репрезентативац и освајач златне медаље на Олимпијским играма 2000. у Сиднеју због нових пословних изазова није у могућности да и даље обавља функцију у ОСС", наводи се у саопштењу те организације и додаје:

"Миљковић је током претходне две године дао пун допринос раду Савеза и има велики удео у успесима које су постигле националне репрезентације. Одбојкашки савез Србије се захваљује Ивану Миљковићу на досадашњем раду у Савезу и жели му много успеха на новом послу".

Миљковић, такође, није навео чиме ће се конкретно бавити убудуће.

"На основу одређених промена које су се десиле веома брзо и на које сам могао веома мало да утичем, и у разговору са породицом, донели смо одлуку да променимо неке ствари у животу. То се одразило на моју позицију у Одбојкашком савезу Србије. У разговору са господином Гајићем смо дошли до закључка да у овом тренутку ја нисам више на позицији првог потпредседника Савеза. Након две године могу да кажем да сам задовољан ситуацијом у Одбојкашком савезу, да су неке ствари урађене другачије него у претходном периоду. Надам се да ће Одбојкашки савез наставити да осваја медаље", изјавио је за сајт ОСС.

Председник Савеза, Зоран Гајић, рекао је да је Миљковић пре "пар месеци" наговестио овакву могућност.

"Ми смо већ пар месеци у комуникацији са Иваном Миљковићем, који је наговестио да може да дође до оваквог случаја. Он се одлучио да у својој спортској каријери крене другим путем, а то је ипак неспојиво у овом тренутку са радом у Одбојкашком савезу. Све ово што је до сада урађено смо направили заједно. Желимо му сваку срећу у даљем раду. Надамо се да једног дана може поново да се врати у наш савез".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар