Ivan Miljković napustio OSS!

Proslavljeni odbojkaš neće više biti prvi potpredsednik nacionalnog Saveza.

Ostali sportovi 03.11.2018 | 13:30
Ivan Miljković napustio OSS!
Trofejni srpski odbojkaš Ivan Miljković napustio je danas funkciju prvog potpredsednika Odbojkaškog saveza Srbije.

"Proslavljeni reprezentativac i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2000. u Sidneju zbog novih poslovnih izazova nije u mogućnosti da i dalje obavlja funkciju u OSS", navodi se u saopštenju te organizacije i dodaje:

"Miljković je tokom prethodne dve godine dao pun doprinos radu Saveza i ima veliki udeo u uspesima koje su postigle nacionalne reprezentacije. Odbojkaški savez Srbije se zahvaljuje Ivanu Miljkoviću na dosadašnjem radu u Savezu i želi mu mnogo uspeha na novom poslu".

Miljković, takođe, nije naveo čime će se konkretno baviti ubuduće.

"Na osnovu određenih promena koje su se desile veoma brzo i na koje sam mogao veoma malo da utičem, i u razgovoru sa porodicom, doneli smo odluku da promenimo neke stvari u životu. To se odrazilo na moju poziciju u Odbojkaškom savezu Srbije. U razgovoru sa gospodinom Gajićem smo došli do zaključka da u ovom trenutku ja nisam više na poziciji prvog potpredsednika Saveza. Nakon dve godine mogu da kažem da sam zadovoljan situacijom u Odbojkaškom savezu, da su neke stvari urađene drugačije nego u prethodnom periodu. Nadam se da će Odbojkaški savez nastaviti da osvaja medalje", izjavio je za sajt OSS.

Predsednik Saveza, Zoran Gajić, rekao je da je Miljković pre "par meseci" nagovestio ovakvu mogućnost.

"Mi smo već par meseci u komunikaciji sa Ivanom Miljkovićem, koji je nagovestio da može da dođe do ovakvog slučaja. On se odlučio da u svojoj sportskoj karijeri krene drugim putem, a to je ipak nespojivo u ovom trenutku sa radom u Odbojkaškom savezu. Sve ovo što je do sada urađeno smo napravili zajedno. Želimo mu svaku sreću u daljem radu. Nadamo se da jednog dana može ponovo da se vrati u naš savez".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar